fbpx

Finalen nærmer seg

Finalen nærmer seg

Finalen nærmer seg og det føles litt uvirkelig samtidig som jeg begynner å innse hva denne konkurransen egentlig går ut på. Dette har jeg jo alltid drømt om. Vinne tittelen Miss Norway og videre representere Norge på den store scenen i den internasjonale konkurransen. Møte disse fantastiske sterke kvinnene som har kommet så langt. Få sjansen til selve opplevelsen på å forberede meg til denne konkurransen, og sist men ikke minst lære å kjenne meg selv bedre så jeg kan svare på alle spørsmål som kan bli stilt.

Kunne være en bra rollemodell for yngre jenter for å vise at skjønnhet ikke bare handler om hvordan man ser ut på utsiden men også hvordan man kommuniserer med sine handlinger og holdning. 

Skjønnhetskonkurranse handler ikke om å utkonkurrere de andre jentene. Det handler om å utvikle seg til den beste versjonen av deg selv og vise frem dine verdier. Utstråling gjennom et smil, kunnskap og via dine reflekterte tanker.

Jeg håper virkelig at jeg klarerer å forberede meg godt til denne dagen.

 

Resultatet kan åpne himmelen for meg og gi meg vinger til å fly.

 

Og jeg vil fly....

 

Fly langt..!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Beauty camp og catwalk treninger
Ikke bare brun, men også blid!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på