fbpx

Finaleneglene er klare

Annonse

Foto: Momoko

Med finalen rett rundt hjørnet er det meste fikset, og klart og det er kun småting som gjenstår. Nå kan jeg krysse av enda en ting på lista. Jeg kommer nemlig rett fra Issy Makeup Store på Amfi Bjørkelangen Torg. Der har jeg fått fikset neglene mine til finalen. Isabella som driver butikken er utdannet negldesigner, så jeg har gått til henne hver gang jeg har ordnet neglene mine det siste året. Hun lager kjempefine design, og jeg ble så imponert da jeg så neglene hun lagde til kunden før meg i kveld.

Enkel og naturlig fransk manikyr som passer til alt. Ta kontakt med @issymakeupstore for å bestille time om du også vil fikse neglene dine

Måtte knipse et bilde av neglene ute i kveldssola på vei hjemover

Det er gøy med pynt og litt ekstra og tidligere har jeg hatt negler med masse glitter på, men i dag følte jeg for helt enkle og naturlige negler. En fransk manikyr slår aldri feil og passer til alt. Valget falt derfor på å beholde min egen lengde og en farge som passer til alle antrekkene på scenen. Jeg fikk neglene akkurat sånn jeg hadde sett for meg, så jeg er veldig fornøyd med resultatet som ble både naturlig og pent.


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

Enda an av mine hobbyer
Disse jentene er klare til finalen på lørdag!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på