Krevende forberedelser til Miss World

21370968_10155728564429861_7219595993983706279_n

Vi fikk tatt en prat med Celine Herregården, en knapp måned før hun reiser til Miss World i Singapore, Malaysia og Kina. Ja, du hører rett. Konkurransen avholdes i tre land, i fem hektiske og knallharde uker. Og Celine trener på kulestøt? 

Celine brukt nå all tid på å forberede konkurransen i Miss World. Den er mye tøffere enn alle aktivitetene i Miss Norway, sier Celine. Og nå får hun brukt for alt hun har lært, og mer til. I løpet av neste ukene står følgende på programmet:

  • Innspilling av video-presentasjon til Miss World.
  • Vaksinert for tre land.
  • Det planlegges plagg for hver dag, og pakking.
  • Trening med personlig trener tre ganger i uka.
  • Fotoshoot.
  • Planlegging av nasjonal kostyme og aftenkjole.

Trener på kulestøt

Som en del av Miss World er det også øvelser i friidrett som kulestøt, hekkeløp og lengde. Celine har aldri trent på kulestøt før, så nå trener hun for harde livet. Her kan man ikke være redd for knekte negler. Vi lover blogg med bilder av treningen. 

Vi som organiserer Miss Norway vet at Celine kommer vil gjøre en meget god innsats i Miss World. Hun meldte seg på i Miss Norway allerede høsten 2015 som "trainee", hvor hun deltok på misseskolen, før hun fyllte atten. Hun var også en av de første til å melde seg på høsten 2016, og slo til med positive aktiviteter med foto, presse og sponsorer. Vi snakker om en kvinne som virkelig står på med forberedelsene til Miss World, noe som i praksis har pågått i over halvannet år.

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Finn lykken i Goldwell
Rekordmange påmeldte til Miss Norway
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på