fbpx

For en dag!

Her er vi finalistene sammen med Klara som er catwalktreneren vår. Fra venstre meg, Ida Sofie, Leni, Klara, Ida Anette, Romée og Charlotte. Foto: Knut Yrvin

På lørdag var det beauty camp med Miss Norway-gjengen, og for en dag det var! Det var trening og god stemning fra morgen til kveld. Med oppmøte allerede klokken ni om morgenen ble det en lang dag på høye hæler, men for de som konkurrerer internasjonalt i missekonkurranser er det sånn hver dag er, så må bare bli vant til det.

Øve, øve, øve. Foto: Knut Yrvin

I fjor var beauty camp det jeg likte best med konkurransen, og det sto til forventingene i år også. Vi fikk satt koreografien til finaleshowet og gått igjennom den grundig. Det er deilig å ha satt showet ordentlig, fordi da vet man hva man allerede nå hvordan ting blir på scenen når vi sees igjen i finalen. Klara, vår flinke trener, ga oss jentene masse gode tips gjennom hele dagen til hva vi må tenke på når vi går. De tipsene er gull verdt, og jeg tar med meg tilbakemeldingene hennes når jeg skal øve videre på egenhand i sommer.

Dagen inneholdt mer enn bare øving. I løpet av dagen hadde alle finalistene et intervju med dommerne der vi fortalte om hvem vi er og hva vi brenner for. En fin måte og bli kjent med dommerne på. Rundt lunsjtider kom også Madelen og Celine, som har representert Norge i Miss World, og Nora Emilie, som var med i Miss Universe i fjor, innom. De delte litt tips og triks, og øvde til at de også skal gå catwalk i finalen. Vi fikk også utdelt sashene våre, som selvfølgelig var veldig stas. Det føles mye mer ekte med en gang man får båndet med navnet sitt på, og man føler seg virkelig som en ekte finalist. 

På beauty campen fikk alle jentene hver sin Renu 28 som er en liten vidunderkrem fra Asea som funker til alt. Den fornyer huden og er helt naturlig, så den kan brukes overalt og jeg brukte det masse i hele fjor. Foto: Knut Yrvin

Det som er så gøy med beauty camp er at man utvikler så godt samhold gjennom hele dagen. Alle er så positive og heier på hverandre. Jeg synes også det er veldig hyggelig å sees i virkeligheten, fordi det blir noe helt annet enn å bare møtes over skjermen. 

Her møtte vi på noen turister som ville ta bilde med oss. Foto: Knut Yrvin

Etter at all trening var unnagjort tok alle sammen turen opp i slottsparken for fotografering. Det var veldig hyggelig å gå opp Karl Johan og hilse på forbipasserende. Noen turister kom også bort og tok bilde sammen med oss så det var gøy. Da fotograferingen var unnagjort samlet vi sammen tingene våres og spiste middag sammen på Peppes. Etter en lang dag med mye innhold er det så hyggelig å avslutte med at alle spiser sammen, slapper av og snakker om hvordan dagen har vært.

Såå glad på vei hjemover etter en fantastisk dag med herlige opplevelser fra morgen til kveld

Alt i alt var det en lang dag i høye hæler, men da jeg våknet opp i går kjente jeg at jeg kunne gjerne gjort det igjen. Jeg var helt klar for en ny runde til med gode folk og høye hæler. Nå gleder jeg meg enda mer til finalen i august.


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

 

Tilbake med jentene for beautycamp!
Beautycamp med Miss Norway!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på