fbpx

For en dag! Jippi

Hei dere❤️

Wow for en dag! I dag har jeg fått gjort mye!

Dagen sluttet i går med et møte med et reklamebyrå som skal hjelpe meg med videoen som skal sendes inn før finalen, og den skal vi shoote på søndag! Så håper alt går i orden der, fordi det gleder jeg meg masse til ☺️

I dag så starten jeg dagen med en liten fotbehandling, og det var jo bare helt nydelig😍 Videre så hadde jeg et møte med en kjent salong som jeg har hørt så mye om. Det var så koselig der, og vi ble enige om å skrive et samarbeid!! ❤️ Wow jeg er så spent! Gleder meg masse til å fortelle dere, og vise dere resultatet!

Dagen gikk videre med at mamma kom å henta meg😁 Min kjære mor, støttespiller og bestevenn har bursdag i dag ❤️

Bilde er tatt fra min konfimasjon i 2015

Jeg er så utrolig heldig som har en mor som stiller opp for meg uansett hva det måtte være! I 14 år så har hun fulgt meg opp i kunstløp, noe som jeg brenner for, og en sport vi elsker!

Du har ofret så mye tid til meg for å følge meg opp i alt jeg deltar i☺️ Altså jeg kan ikke få takket deg nok ❤️ Nå har du byttet ut tribunesitting i ishallen for å se på time inn og time ut i trening, med hårbørste og sminkekost på fotoshoots og i studio!

Helt fra dagen jeg ringte deg i januar og fortalte at jeg var tatt ut som deltaker i Miss Norway har du engasjert deg. Du stiller alltid opp, og du er den beste mammaen man kunne tenke seg❤️  Du har til og med skaffa deg Instagram, noe du sa du aldri skulle skaffe deg! Nå følger du med på alt jeg legger ut og gjør her på sosiale medier. Selv om du til tider er superstreng, så er jeg så stolt av at jeg er datteren din. Takk mamma! For at du er den beste støttespilleren og manageren jeg kunne fått, og at jeg alltid har en armkrok å komme hjem til!Du får meg til å føle meg så trygg! Jeg elsker deg av hele mitt hjerte ❤️

Håper dere likte dette! Klem❤️

Vil du følge meg på mine sosialemedier? <3

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Abonner på min Snapchat-kanal: Storrod2000 (Vlogger i min hverdag)

Ønsker du å samarbeide med meg, så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 

Nå er jeg litt mer klar!
Hele Rogaland Rydder
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på