For en fantastisk dag

Wow! For en fantastisk dag med så fine folk. På lørdag var endelig duket opp for Beauty Campen for Miss Norway finalistene, og det gikk over all forventning. Dagen startet med en deilig frokost på Grilleriet med hele gjengen, hvor vi etterhvert trasket over til Åpen Scene for å øve koreografien til finaledagen med coachen vår Klara. For en rå dame! 

Alle jentene ble stylet og fikset av dyktige folk fra StudioStyle, noe som var veldig greit etter som vi hadde en lang dag foran oss. Og ikke minst alle de fine produktene vi fikk utdelt, og det skal jeg skrive et eget innlegg om. Med det vil jeg takke Fred Hamelten og Studio Style for hår og sminke under misseparaden, og ikke minst Public Security for at de passet på oss. 

Vi avsluttet dagen med en felles middag på Grand Cafe med Miss Norway ledelsen, dommerne, coach og tidligere deltagere. Det var en hyggelig aften med så flotte mennesker samlet på et sted. Jeg gleder meg allerede til å møte alle sammen igjen.

Foto: Knut Yrvin og Aksel Jahre Mustaparta

Vil du stemme på meg som folkets favoritt? Send " MISSU 8" til 1963! 

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg gjerne meg på sosiale medier for flere bilder: Susanneguttorm

Gi stjerner til dette innlegget:
BEAUTY CAMP 2018
For et fantastisk team!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på