fbpx

Forskning på kreftformer få overlever

Hei igjen<3

I dag gikk jeg bøssebærer for kreftforeningen, som i år går til forskning på de mest dødelige kreftsykdommene. Nesten alle husene der jeg gikk til ga med glede, noe jeg synes var veldig fint å se. At folk kan bidra til å hjelpe andre mennesker er noe av det vakreste som fins<3

Alle kan være med å gå om de vil, det som skjer da er at du sender en mail til kontaktpersonen for ditt fylke, og de vil hjelpe deg på veien med videre kontakt. 

Som sagt går årets beløp til forskning på kreftsykdommer som få overlever. Blant disse er det lungekreft og bukspyttkjertelkreft. To av ti overlever lunge, galleblære, lever, spiserørs-kreft og en av ti overlever bukspyttkjertelkreft! Derfor går årets innsamling til å forske på hvordan flere kan overleve disse kreftsykdommene, og få best mulig omsorgstilbud. Disse sykdommene blir ofte oppdaget sent, og kan derfor medføre at flere ikke overlever. I en del tilfeller har det skjedd en spredning før diagnosen blir gitt, og er vanskelig å fjerne for kirurgene. 

Dette var også temaet i fjor, hvor det ble samlet inn 42 millioner kroner til forskning. Vi håper på enda mer i år som kan hjelpe enda flere mennesker. 

Mer om kreftforeningen er her: https://kreftforeningen.no/krafttakmotkreft/

 

 

Ha fortsatt en nydelig kveld videre, klem fra Sunniva<3

 

Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, send gjerne en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook-siden:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARBIZVVUOJx3MxWh5BVa0BhYaNASbDZ9oat2wFUlmh-eUqykh9GSce8y-fju02R31ipMtP0uqfUV4g4P

Instagram: https://www.instagram.com/sunniva3/

 

Catwalk kurs
Krafttak mot kreft
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på