fbpx

Første fotoshoot, første intervju og første missekurs

Første fotoshoot, første intervju og første missekurs Fotograf: Kato Bjørkum Hanssen

Hei.

For en spennende helg det har vært så langt!

Fredag var jeg på min første fotoshoot for bilder som skal inn til Miss Norway. Kato og jeg fikk tatt 2 av de 4 bildene som skal inn til semifinaleuttaket 10. Februar. Så vi valgte og fokuserte på bilder som kunne tas ute: fritidsklær og idrettsklær. Neste uke skal vi igjen møtes for å ta coctail kjole bildene og portrett bildene. (Så stay tuned for flere flotte bilder kommer).

Idag tidlig, kl 8. var jeg også i mitt første intervju med media, Grimstad adressetidene skal være de første og skrive om min deltakelse i Miss Norway. Det er svært få av mine venner og bekjente som vet at jeg har blitt med i Miss Norway fordi jeg rett å slett ikke har helt visst hvordan jeg skal si det og hvordan folk kommer til å reagere. Så idag trosset jeg frykten for "hva andre mener" og steppet opp på intervju! Det er både skummelt og givende på samme tid å steppe ut av komfortsonen - men allerede på den korte tiden jeg har vært med i Miss Norway føler jeg at jeg har vokst! 

"For det er utenfor komfortsonen sin at man vokser"

Så senere på dagen etter intervjuet var jeg også på det første Misse kurset. Utrolig lærerikt og var så greit å få spurt de spørsmålene jeg hadde samlet opp på veien frem til kurset. Kurset ga meg også enda mer motivasjon til Miss Norway tittelen 2020! Nå har jeg bestemt meg for å gi alt, for det er bedre å ha gitt alt enn å angre på at ikke jeg ga mer i konkurransen. 

Takk for kjempe fine bilder Kato Bjørkum Hanssen 

Takk for godt intervju Grimstad Adressetidene

Og takk for kjempe fint, lærerikt og inkluderende Missekurs idag Knut Yrvin og Bjørn.

 

Ha en kjempe fin lørdagskveld videre alle sammen! 

Om du eller noen du kjenner ønsker sponse meg så ta kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Med en pappa i krig.
Top 10
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på