fbpx

Frivillig arbeid - Kirkens Bymisjon

For noen uker siden var jeg på møte med Kirkens Bymisjon i Drammen for å snakke om frivillig arbeid. Jeg har alltid vært på at kvinner skal ha like mye rettigheter som menn. Det finnes masse forskjellig arbeid i Kirkens Bymisjon. For eksempel så har de en ordning på julaften, slik at de som ikke har noen å feire jul med kan feire sammen med dem og spise middag. Det varmer hjertet mitt. Kirkens bymisjon finnes i flere byer i Norge, blant annet i Drammen der jeg holder til. Noen av arbeidene i Drammen er arbeidstiltak, barn og unge av innsatte, behandling og helsehjelp, boligtiltak for fattige, dusj og klesvask for de fattige, kafeer og aktivitetshus, tekstilinnsamling og åpen kirke. Jeg tok det jeg sto for, og det er å hjelpe utlandske kvinner med norsk språk. På onsdag var jeg på mitt første norskkurs. Det var utrolig koselig og jeg følte jeg gjorde noe veldig meningsfullt! Uten språk, er det vanskelig å utdanne seg, finne arbeid og utvikle seg videre i et «ukjent» land. Norskkurs er dyrt, og ikke alle har råd til å betale for det. Hos oss er det gratis og vi har mange koselig aktiviter i tillegg til kurs. Blant annet kino, yoga, sykkelkurs, matkurs osv..<3 

Hvis DU eller noen du vet om har lyst til å samarbeide med meg, hadde jeg satt stor pris på det.

Send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram: victoria_emilie

Facebook: Victoria Løken og "Victoria - veien til Miss Norway 2020"

Tøffe tider, aldri gi opp!
Det viktigste i julen er å ta vare på hverandre
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på