fbpx

Frivillig arbeid - Kirkens Bymisjon

For noen uker siden var jeg på møte med Kirkens Bymisjon i Drammen for å snakke om frivillig arbeid. Jeg har alltid vært på at kvinner skal ha like mye rettigheter som menn. Det finnes masse forskjellig arbeid i Kirkens Bymisjon. For eksempel så har de en ordning på julaften, slik at de som ikke har noen å feire jul med kan feire sammen med dem og spise middag. Det varmer hjertet mitt. Kirkens bymisjon finnes i flere byer i Norge, blant annet i Drammen der jeg holder til. Noen av arbeidene i Drammen er arbeidstiltak, barn og unge av innsatte, behandling og helsehjelp, boligtiltak for fattige, dusj og klesvask for de fattige, kafeer og aktivitetshus, tekstilinnsamling og åpen kirke. Jeg tok det jeg sto for, og det er å hjelpe utlandske kvinner med norsk språk. På onsdag var jeg på mitt første norskkurs. Det var utrolig koselig og jeg følte jeg gjorde noe veldig meningsfullt! Uten språk, er det vanskelig å utdanne seg, finne arbeid og utvikle seg videre i et «ukjent» land. Norskkurs er dyrt, og ikke alle har råd til å betale for det. Hos oss er det gratis og vi har mange koselig aktiviter i tillegg til kurs. Blant annet kino, yoga, sykkelkurs, matkurs osv..<3 

Hvis DU eller noen du vet om har lyst til å samarbeide med meg, hadde jeg satt stor pris på det.

Send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram: victoria_emilie

Facebook: Victoria Løken og "Victoria - veien til Miss Norway 2020"

Tøffe tider, aldri gi opp!
Det viktigste i julen er å ta vare på hverandre
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på