fbpx

Frivillig hos Fellowman

Vi er godt inne i finaleuka, men det betyr ikke at det er klart for å senke skuldrene og brette ned ermene!

Jeg har vært så heldig å blitt kjent med ei som heter Lille. Hun er ei utrolig hyggelig dame, som gjør mye for frivilligheten! Det var hun som ga meg frivillig jobb hos Kristiansund frivilligsentral tidligere, og hun har nå gitt meg frivillig arbeid hos en annen frivillig organisasjon hun har, Fellowman. Hun er også frivillig hos et par andre organisasjoner. Helt rå dame rett og slett!

Der har vi stekt vafler og kokt kaffe for å servere. Alt er gjort og ordnet til av frivillige, slik at alle skal ha mulighet til å kunne gå ut på cafe og kose seg uten å måtte betale dyrt. Den siste tiden har prisene på alt, også mat, økt kraftig. Det fører til at mange får dårlig råd, og de so hadde dårlig råd fra før får enda dårligere råd. Da er det utrolig fint at en frivillig organisasjon kommer opp med ett arrangement som dette! ♥

Utenlandske fans og journalister viser stor intres...
Enda an av mine hobbyer
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på