Frivillig ved skattekammeret!

         

  • Hva jeg har gjort:

Jeg har vært og delt ut utstyr til folk som kommer innom for å låne. Vi deler ut alt av utstyr til både sommer og vinteraktiviteter. Jeg har også meldt meg på noen kurs som jeg snart skal fullføre, som livredningskurs og kajakk kurs. Da kan jeg få vært med på aktiviteter sånn at barn og unge kan få mer aktiviteter i hverdagen og noen kan passe på dem!

 

  • Hvorfor jeg bryr meg:

Jeg bryr meg fordi jeg vil at så mange som mulig skal føle seg inkludert og få være med på en del aktiviteter. Jeg vil at min hjemby skal være en koselig og hyggelig by hvor både barn og unge kan være med på forskjellige sosiale aktiviteter, og ikke bare være opptatt av sosiale medier og dataspill.

Jeg vil at barn skal få komme seg ut å oppleve litt og inkludere andre folk, og det kan gi dem en mestringsfølelse i hverdagen. Det er også veldig lærerikt å finne på forskjellige aktiviteter!
 

  • Hvorfor jeg støtter dette:

Jeg støtter dette fordi jeg vet at det er mange der ute som føler at de ikke har så god råd til å ta med barna på aktiviteter. Det er lett å føle seg utelatt på en del aktiviteter, og det er en følelse jeg ønsker at mange barn og unge skal slippe å føle. Det er også kjipt for foreldre å se at barna blir lei seg hvis de ikke får blitt med de andre. Jeg vil også være med å gjøre Moss en mer aktiv by!

 

  • Hva kirkensbymisjon er og hva de gjør:

Skattekammeret i Moss er et sted styrt av kirkens bymisjon. Målet til skattekammeret i Moss er å få så mange barn og unge som mulig til å være med på forskjellige aktiviteter uten at det skal koste noe. Skattekammeret tilbyr nemlig gratis utlån av alt av utstyr til både sommer og vinteraktiviteter.

 

Kirkens bymisjon gjør også mange andre veldedige saker. For eksempel deler de ut mat til de som trenger. Krikens bymisjon drives hovedsakelig av frivillige hjelpere, og donasjoner. Man kan velge om man skal være en fast giver eller gi et engangsbeløp, som dekker for eksempel noen måltid til en gruppe mennesker. Man kan også donere andre ting, som en meningsfull gave!

 

Kirkens bymisjon består i dag av 1800 ansatte på heltid og deltid, og 4500 frivillige i omlag 40 byer i Norge. Jeg er nå en av de frivillige. :)

 

Her er det noen punkter fra kirkensbymisjon om hvorfor de gjør det de gjør, og mye av grunnen til hvorfor jeg støtter arbeidet deres så mye.

 

  • Gjennom tiltak for alle aldersgrupper og på mange livsområder ønsker vi å virkeliggjøre vårt mål om at alle mennesker i byen skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg.
  • Ingen er bare det du ser. Vi vil møte alle med denne holdningen, og vi ønsker at brukere og gjester skal styrke sine egne ressurser, drømmer og håp.  Derfor er også slagordet vårt: «Rom for alle».
  • Vi samarbeider med offentlige myndigheter, andre organisasjoner, flere tusen frivillige, kontakter i næringsliv, utdanning og forskning, og et stort antall givere
  • Foruten våre ansatte og frivillige, er omlag 2000 bedriftsansatte engasjert i vårt arbeid gjennom næringslivssamarbeid.
  • Kirkens Bymisjons startet sitt arbeid i Kristiania i 1855, og har de senere årene opplevd eksplosiv vekst. Vi er formelt organisert som 12 frittstående stiftelser rundt i Norge, og er tilstede i over 40 byer og steder.
  • Vårt arbeid er basert på kristne og humanistiske verdier, men er ikke bygget opp som et livssynsfellesskap. Vår forankring er i kirken og den diakonale tradisjonen er sterk i arbeidet, men våre ansatte, frivillige, brukere og gjester kommer fra mange bakgrunner med ulik tro og livssyn. Du må ikke være kristen for å jobbe eller engasjere deg i vårt arbeid. Vi driver et livsynsåpent og dialogpreget arbeid. Alle er like velkommen. 

 

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier!

Instagram: Simat_al

Facebook: Simat Al-Kuhaili - Veien min til Miss Norway 2019

 

 

Jeg søker samarbeidspartnere, så dersom det kan være interessant så kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


 

Resolutions And Me
Shine like a star? Huh
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på