Jeg er en 21 år gammel jente, jeg bor og har oppvokst i Moss, og brenner for å hjelpe andre mennesker. Jeg har mange interesser, noen av de er blant annet dansing, matlaging, kunst, tegning, mote, sminke, hudpleie, foto og skuespill!

Starten av desember

 

 

Denne helgen brukte jeg på å feire bursdagen til min kjære bestevenninne! I flere måneder har jeg planlagt en overraskelsesbursdag for henne, og den gikk over all forventning. Jeg ville at bursdagen hennes skulle bli så bra som overhodet mulig, for det fortjener hun virkelig.

 

Jeg elsker å planlegge sånne type bursdager, spesielt det å se reaksjonen hennes når alle skriker «Overraskelse» i det hun kommer inn døren. Hun hadde lenge sagt at hun gledet seg til å feire bursdagen hennes, og begynte å planlegge en feiring hjemme hos seg selv. Jeg fikk de fleste vennene våres til å si at de var opptatte, slik at hun skulle bli ekstra overrasket på bursdagen jeg hadde planlagt!

 

Det var selvsagt ikke bare jeg som fikset bursdagen, men jeg fikk masse hjelp av forskjellige venner til å holde bursdagen hemmelig, rydde og pynte leiligheten. Alle hadde det kjempe gøy, og koste seg masse! :)

 

Ellers har jeg for det meste bare slappet av denne helgen. Har sett film, og vært en tur på treningssenteret.

 

Jeg gleder meg masse til torsdag for da skal jeg stå som frivillig på skøytebane og dele ut skøyter her hvor jeg bor. Så håper på at jeg ser så mange som mulig av dere der. Dette er selvfølgelig gratis og er bare å ta seg en tur ned om du er i nærheten!

 

  

Følg meg gjerne på mine sosiale medier!

Instagram: Simat_al

Facebook: Simat Al-Kuhaili - Veien min til Miss Norway 2019

 

 

Jeg søker samarbeidspartnere, så dersom det kan være interessant så kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gi stjerner til dette innlegget:
103 Hits

Fakta dere ikke visste om meg

 

 

 1. Jeg er en omtenksom person.
 2. Jeg elsker å oppleve nye ting, og se forskjellige kulturer og områder.
 3. Jeg har en stor interesse for sminke og hudpleie.
 4. Jeg elsker å hjelpe andre mennesker.
 5. Jeg driver med TKD, Kickboksing og Yoga i tillegg til styrketrening.
 6. Jeg klarte å spise 350g biff i tillegg til forrett, baktpotet og grønnsaker på bursdagen min, noe ingen av vennene mine klarte å spise.
 7. Jeg har kontroll på alle tingene mine, selv om det er snakk om en hårstrikk eller en sokk.
 8. Jeg liker ikke løgn eller en ufin sannhet, jeg er alltid ærlig uansett hvilken situasjon jeg havner i, enten det er positivt eller negativt.
 9. Jeg elsker barn, og jeg elsker å leke med dem.
 10. Jeg blir kalt mamma av vennene mine, grunnen til det er at jeg alltid passer på dem.
 11. Jeg er en film og serie elsker, og kan bruke en hel dag på å fullføre en hel serie.
 12. Jeg elsker de gamle Disney filmene.
 13. Jeg elsker å lese donald duck blader.
 14. Jeg er lite aktiv på mobil og sosiale medier fordi jeg liker bedre når jeg snakker med mennesker face to face.
 15. Jeg har en mobilparkering der vennene mine skal legge mobilene sine når de bruker mobilen for mye.
 16. Jeg liker bli kjent med nye mennesker.
 17. Jeg elsker å kjøpe gaver til venner og se reaksjonen deres når de får det de ønsker deg.
 18. Jeg elsker å motbevise folk om de tar feil.
 19. Jeg liker å trene dyr til å gjøre triks.
 20. Jeg kan bruke opp til en time i dusjen.
 21. Jeg får aldri nok av å handle sminke.
 1. Jeg har flere bamser enn det mange barn har.
 2. Jeg kan være ganske spontan til tider og plutselig tenke ut hva og hvordan jeg skal gjøre ting. Jeg er enten eller, aldri i midten, dette er noe vennene mine ikke alltid klarer å holde takten med på.
 3.  Om jeg har et mål, utfører jeg det alltid 100%.
 4. Jeg liker å skille meg ut.

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier!

Instagram: Simat_al

Facebook: Simat Al-Kuhaili - Veien min til Miss Norway 2019

 

 

Jeg søker samarbeidspartnere, så dersom det kan være interessant så kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gi stjerner til dette innlegget:
243 Hits

Min hjemby

 

 

 

Hei! I dag tenkte jeg å skrive om min kjære hjemby hvor jeg har vokst opp, Moss!

 

 

 

Moss er en relativt liten by i Østfold, for dere som ikke vet det. I Moss finner man alt man trenger, inkludert et meget stort utvalg av forskjellige handelsmiljøer, kunstgallerier, strender og fin natur. Det er faktisk 3 strender i Moss som har blitt kåret til en av Norges fineste strender! Man må heller ikke reise langt fra sentrum for å komme til mange forskjellige flotte steder å gå tur eller fine skoger.

 

Moss er ikke en altfor folksom by heller, som for eksempel Oslo. Moss har i dag en befolkning på ca. 32 000 mennesker, noe jeg syntes er en ganske passe mengde. Sentrum er ikke overfylt av mennesker, noe som gjøre byen veldig familievennlig. Det er for eksempel en lekeplass rett ved gågaten som er mye i bruk om sommeren, og like ved er det en skøytebane om vinteren som folk i alle aldre er velkommen å bruke!

 

Her i Moss finner man mennesker fra veldig mange forskjellige miljøer, alt fra bønder til byfolk av mange forskjellige kulturer. Jeg trives veldig godt i Moss. For at jeg skal være en jordnær person føler jeg at jeg må være godt kjent med så mange kulturer og miljøer som jeg kan, noe som er ganske lett her i Moss. Dette er noe jeg har lært fra familien min siden jeg var liten. De lærte oss at alle er likeverdige og likegyldige personer, at man skal behandle alle likt og være snill mot alle og enhver! Det er viktig å være høflige og å ha respekt for sine medmennesker!

 

Jeg syntes Moss er en perfekt by for meg, og et sted hvor jeg virkelig kan føle meg hjemme.

 

 

Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: Simat_al
 
 
Om du ønsker et samarbeid med meg kan du kontakte meg på mail, og høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . 
Gi stjerner til dette innlegget:
217 Hits

Hvordan ta vare på huden!

Å ta vare på huden sin er noe veldig mange er alt for dårlig på, så med dette blogginnlegget tenkte jeg ha en mini leksjon i hudpleie! Jeg studerte hudpleie i på videregående hvor jeg lærte utrolig mye nyttig. Hudpleielinjen har jeg fått veldig mye ut av, i tillegg var det både utfordrende og utrolig spennende å gå der, så jeg var veldig glad for at jeg valgte den linjen! Jeg holder også mye på med dette på fritiden og renser både min egen hud og andres flere ganger i uken!

 

Hovedgrunnen til at man skal rense huden sin er for å forbedre hudens funksjon. Vi renser bort smuss og fett fra hudoverflaten, og fjerner døde hudceller. Det er viktig å åpne porene slik at huden kan puste.

For det beste resultatet, er det viktig at man renser huden både morgen og kveld. Man må skylle bort avfallsstoffer om morgenen, og det er viktig å rense bort døde hudceller før man legger seg.

 

Huden deles hovedsakelig inn i tre grupper. Tørr hud, oljete hud og kombinert hud. Det finnes også andre undergrupper og tilstander man kan dele huden inn i, men det er det som oftest bare utdannede hudpleiere som bruker, så ikke tenk på det! Det lønner seg å finne ut hvordan type hud man har før man setter i gang med å rense huden. Det er ganske lett å kjenne på seg selv og finne ut hvordan type hud man har. F.eks etter man har kommet ut av dusjen og kjenner at huden er veldig tør og trenger fuktighet, da har man tørr hud. Hvis man kjenner at man bare har tørr hud noen steder i ansiktet, har man kombinert hud.

 

4 Lette steg man kan følge for å rense huden, morgen og kveld.

 

 1. Hvis man bruker sminke, burde man vaske av sminken først, spesielt rundt øynene.
 2. Vask hele ansiktet med rensemelk eller andre rensvarer, helst to ganger. Hvis man fortsatt har sminke på seg burde man gjøre dette tre ganger.
 3. Rens huden med tonic. Det beste er å bruke bomullspadder.

Hvis man ser at man fortsatt har sminkerester eller andre urenheter i huden burde man gå igjennom disse punktene på nytt.

 1. Smør ansiktet med dagkrem eller nattkrem. Man kan finne en god krem som passer huden din på apotek, helsekost butikker, sminkebutikker eller hudpleiebutikker. Det lønner seg også å smøre huden med fuktighetskrem.

 

 

 

Det kommer flere innlegg om hvordan man tar vare på huden hva skjer hvis man ikke tar vare på huden og andre pleie

 

Gi stjerner til dette innlegget:
196 Hits

Bursdagsfeiring!

I går var jeg og feiret bursdagen til en venninne som fylte 20 år! Det var veldig mange som møtte opp, alt fra tanter og besteforeldre til gode venner av bursdagsbarnet. Vi spiste masse pizza og kaker, etterfulgt av gaveåpning. Etter alle hadde snakket sammen og kost seg en stund bestemte vi yngre oss for å spille et spill, mens de eldre fortsatte å snakke sammen. Jeg vant selvfølgelig! Senere på kvelden, rett før de fleste dro, satt vi og gikk igjennom gamle familiebilder, noe jeg syntes er veldig moro å se på. Jeg syntes det var en veldig koselig dag!

Planen for i dag er egentlig bare å dra på trening, også dra hjem og lage middag. I det siste har jeg også begynt å tegne litt igjen. Jeg elsker å tegne, spesielt tegne og designe mine egne kjoler, men har dessverre ikke hatt så mye tid til det i det siste.

Jeg tenkte også å gå igjennom en del svar fra forskjellige veldedighetsorganisasjoner etterpå som jeg har sendt meldinger til, og jeg gleder meg masse til å begynne å jobbe med noen av de! Jeg kommer til å skrive om disse senere. :)

Gi stjerner til dette innlegget:
186 Hits

Meg og plast

Hvert år dør store mengder fisker, fugler og dyr av plastavfall fra oss mennesker.

Vi mennesker bruker ekstremt mye plast hver dag, alt fra plastposer og plastemballasje til plastflasker og plastbestikk. Jeg leste at ca. 8 millioner tonn plast havner i havet hvert eneste år, noe som er 900 tonn i timen. Det er mye mer enn hva mennesker klarer å rydde ut av havet hver time. Dette fører også til at mange millioner fisker og sjødyr dør hvert år.  Hvis det fortsetter som dette, vil det eventuelt være mer plast enn fisk i sjøen om noen få tiår. Veldig mange mennesker kaster plast rundt seg hele tiden uten å tenke på at det skader både miljøet og dyrelivet. De fleste tenker kanskje, «Det er bare en lite plastpose, om jeg kaster den her en gang har det ingen ting å si», men det har veldig mye å si hvis 1 million mennesker tenker det samme. Plast kan bruke flere hundre år på brytes ned, så det blir ikke borte med det samme.

 

Jeg vil oppfordre folk til å tenke litt mer på miljøet, og fremtiden vår. Du kan for eksempel investere i et eget handlenett du kan ta med når du handler ( de fleste dagligvarebutikker selger egne handlenett man kan bruke igjen), eller man kan bli bedre på å pante flasker. Da tjener tross alt du på det også. Hvis dere spiser ute kan dere passe på at dere ikke bruker engangsbestikk eller engangstallerker, eller du kan rett og slett plukk opp plast du finner ute i naturen!

 

Her om dagen så jeg et innlegg på Facebook der en mann var nødt til å avlive et rådyr som haltet mot han. Grunnen til at rådyret haltet var fordi den tydeligvis hadde tråkket i et plastobjekt når den var kalv, så benet dens hadde vokst inne i plasten og blitt helt deformert. Det stakkars rådyret hadde altså levd omtrent hele livet uten å kunne gå ordentlig bare på grunn av at noen hadde kastet fra seg noe i naturen. Jeg får veldig vondt inni meg når jeg ser og leser om sånt, og jeg skulle ønske mennesker kunne tenke mer på hva de kaster rundt seg.

 

Jeg selv har begynt å tenke mye mer på hvor mye plast jeg bruker, og hvordan jeg bruker det, og prøver også å få venner til å tenke mer på det.

Jeg har en katt som ofte pleier å tukle seg inn i plastposer, og det har vært flere ganger jeg har måtte hjulpet han ut av den fordi han ikke klarer det selv.

Det gjelder ikke bare havet og sjødyr, som man ser mest om på nyhetene, men det har også mye å si for både skogsdyr, husdyr og fugler.

 

Håper at dere som leser dette tenker litt mer på hvor mye plast dere faktisk bruker hver dag, og håper dere vil være med på å gjøre fremtiden bedre! :)

 


Bilde av katten min med et plastobjekt rundt halsen

Sjøfugl spiser plast (Medium caseimage)

bilde er er hentet fra : https://nysgjerrigper.no/Artikler/2017/august/hvorfor_spiser_sjofuglene_plast

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
164 Hits
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på