fbpx

Functional Fitness For Australia

Heihei<3

Som jeg har fortalt for noen dager siden skulle jeg på functional fitness for Australia på CrossFit Hunsfos. Jeg har aldri vært med på CrossFit trening før, og det var veldig spennende å få bli med i dag. Folkene og miljøet var helt fantastiske, og jeg fikk en vakker velkomst<3

I dag klokken 09.00 begynte timen hvor vi skulle gjennomføre ulike øvelser i et intervall på 35 min. Etter treningen var det en samling for dem som ville, for å spise kaker og mat (hvor overskuddet går til Australia). Det var satt opp flere økter i dag, og til sammen møtte 80 stykk, som er svært bra. Dette arrangementet var for alle som ønsket å være med å trene og støtte de situasjonene som skjer i Australia. 

Dette var gjengen jeg trente med i dag, alle skikkelig spreke og flotte<3

Akkurat nå rammes Australia av den verste skogbrannen som har blitt sett på flere tiår. Store deler av landet har blitt ødelagt siden sesongen for skogbrann startet i slutten av juli, og skogbrannen viser ingen tegn på at den skal stoppe med det første.

NATURKATASTROFALE KONSIKVENSER:

Skogbrannene har ført til at 24 mennesker har omkommet og delstaten New South Wales har omtrent 2200 hjem blitt enten skadet eller totalt ødelagt, noe som gjør at flere står uten et hjem. I tillegg til dette har flammene tatt livet av over en milliard dyr, og flere av disse er dessverre i faresonen for utryddelse. Både statlige og føderale myndigheter sliter med å kontrollere disse enorme flammene, selv med hjelp fra andre land. Dette har, og kan føre til katastrofale konsekvenser for Australia. 

HVORDAN KAN DU BIDRA?

Vi i NOR3F (https://www.nor3f.no) ønsker å samle treningsmiljøet i Norge og vise vår støtte til katastrofen Australia befinner seg i. På bakgrunn av dette har vi satt sammen en økt som deles med alle påmeldte og i våre sosiale kanaler slik at flest mulig kan samles, svette litt og bidra til situasjonen i Australia via en personlig donasjon ifm denne økta. 

Som dere ser på plakaten på bildet var det også mulighet for å donere penger til de som lider i Australia, for bla koala hospital<3 Penge-målet for denne innsamlingen var 50 000kr, og allerede på en dag har det blitt innsamlet snart over 80 000kr. Her har dere også mulighet til hvis det er ønskelig: https://www.gofundme.com/f/Functional-Fitness-for-Australia?utm_source=customer&utm_medium=copy_link-tip&utm_campaign=p_cp+share-sheet&fbclid=IwAR3V41Os47NTjn5nSjk9JhxfBNXEz7q3zRThNYJ7ysLXAIbqvmKPlZxg13Y

Etter økten var det tid for kake og kos<3 Ha en nydelig kveld videre<3

 

Hvis du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller på instagram: @sunniva3

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Intervju i S24
Radio 102
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på