fbpx

Gå for en god sak!

Gå for en god sak!

God kveld alle!

I dag er det TV-aksjonen 2019, og jeg har gått med bøsse for å samlet inn penger til støtteorganisasjonen CARE. CARE arbeider for kvinners rettigheter i fattige land. Et tema som er så viktig!

Jeg dro med meg kjæresten min på turen. Og lånte med meg hunden Pippi. Vi fikk utdelt en fin rute, ikke så langt unna der vi bor. Men store deler av ruten min var i boligblokker. De aller fleste var veldig hyggelige og bidro med det de kunne. Men det var en blokk der alle jeg ringte på til, nektet å slippe meg inn...  Det var en merkelig opplevelse. Men men. Det var ellers veldig hyggelig å hilse på så mange mennesker. Det er skikkelig høstvær i Fredrikstad nå. Med så mange vakre farger ute. Høsten er faktisk min favoritt årstid. Alt i alt en flott dag. Utrolig gøy å føle man bidrar til noe større! Videre i kveld skal vi bare slappe av og se på TV-aksjonen på NRK. Lurer på hvor mye vi har klart å samle inn i år. Blir spennende!

Ha en flott kveld videre!

- Isabel 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg send meg gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

facebook: https://www.facebook.com/Isabel-Kemi-Miss-Norway-2020-deltaker-110342267032460/?modal=admin_todo_tour

 

Hvorfor jeg valgte dette
Årlige hytteturen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på