fbpx

Gi til de som trenger det mer!

Hei<3

Idag har jeg vært på varmestua i Fredrikstad. Det er et møtested for rusavhengige. Varmestua har tre tjenesteområder, mat og omsorg, aktiviteter og miljøtjenesten, og det drives av stiftelsen Blå Kors i Fredrikstad. 

Jeg var tidlig ute og var der før åpningstid, og allerede da jeg kom dit så var det andre utenfor som ventet på at det skulle åpne. Med 13 kuldegrader satt de under varmelampene, kalde, med slitte vinterklær. Jeg smilte til de som satt der, og vi slo av en prat og det var utrolig hyggelig. De synes jeg var ekstremt dårlig kledd til en så kald dag, jeg hadde tynne strømper og kort skjørt, så jeg forstår godt at de synes jeg var tynt kledd hihi. Men jeg skulle videre på jobb og der er det ikke så kaldt <3

 

 

 

 

Når jeg kom inn snakket vi om hva jeg kunne bidra med, og vi kom frem til at vinterklær til menn hadde de svært lite av, og det var flere som hadde kommet å spurt om varme-klær, og de som jobbet der måtte rote og lete etter ting de kunne gi bort. Og det var dårlig med vinterklær. 

Tenk det? at det er så mange her i Norge som ikke har klær tilpasset landet vårt. Og videre kan vi tenke på hvor mange i hele verden som ikke har varme nok klær. Det er helt forferdelig og tenke på, og vi burde virkelig sette pris på hvor godt vi faktisk har det! Jeg synes hvertfall det var en utrolig viktig oppgave jeg fikk, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å samle inn så mye jeg klarer!

Så kontakt meg gjerne hvis du har noen varme jakker, sko, luer, vanter eller gensere til menn! Rot og let litt ekstra hjemme i skapet og se om du finner noe du ikke trenger eller bruker mer. Gi til de som trenger det mer! Det burde ikke være noen i Norge som skal gå å fryse fordi de ikke har varme nok klær <3 Det synes nå hvertfall jeg! Og jeg kan starte med de som bor i min fine by, Fredrikstad.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ta kontakt på mine sosialemedier, linket nedenfor. Hvis du har noe du kunne tenke deg å gi bort.

 

(Inngang til varmestua)

Vil du følge meg på mine sosialemedier? <3

Link til min Facebook-profil, veien til miss Norway

https://www.facebook.com/Amine-Storr%C3%B8d-Veien-til-Miss-Norway-2021-100361338746449 

Instagram:https://www.instagram.com/amine.storrod/ // Amine.storrod

Snapchat: Storrod2000 

 

Ha en nydelig helg folkens og tenk på de rundt deg. Det er lite som skal til for å lyse opp en annen sin hverdag og gjøre den litt enklere<3 klem

 

Masse spennende som skjer
Gårsdagens look + Reprise fra radio innslaget!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på