Gjør du det for alle andre, eller for de som virkelig fortjener det?

Dagen etter den internasjonale kvinnedagen, men ingenting stopper meg fra å si gratulerer til alle kvinner i dag - jeg beundrer deres styrke, mot og vilje. 

 Jeg brukte ikke noe tid på sosiale medier i går fordi det var viktigere ting som måtte bli prioritert, og for å være ærlig synes jeg man må kunne ta seg tid til å hylle mennesker hvilken dag som helst. Det er fint med kvinnedagen, valentine's, morsdag og farsdag, men det som virkelig betyr noe er alle de andre dagene. Gir du noen et kort bare fordi det er forventet den dagen, skriver du noe fordi alle andre gjør det, og ikke minst - gjør du det egentlig bare fordi "alle andre" kan se at du gjør det? 

Jeg sier ikke at det er sant bare fordi du velger å gi oppmerksomhet på slike dager, fordi det gjør jeg også, men det er ofte at viktigheten i dagliglivet blir glemt bort. Hyller du kvinnedagen, men så snakker du stygt om ei jente du er sjalu på dagen etter? Skriver du facebook status om hvor glad du er i faren din på farsdagen slik at alle kan se det, men så har han ikke facebook? Legger du ut et bilde av moren din og deg på morsdagen på instagram, men så velger du å aldri gi hun den respekten hun fortjener alle andre dager i året? 

Jeg håper at dere alltid velger virkeligheten, og menneskene som er viktig for dere - ikke en uekte virkelighet med alle menneskene som prøver å imponere hverandre for gitt. 

I dag er ikke kvinnedagen, men en "vanlig" dag. Til tross for det er jeg så takknemlig for å ha hatt et menneske med så mye styrke, mot og sympati rundt meg hele livet mitt. Min mamma. Du fortjener en hyllest hver dag. Den jeg beundrer og ser opp til hver dag - mitt forbilde.  

Gi stjerner til dette innlegget:
Å leve er mer enn å overleve
Dette er viktig for meg
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på