fbpx

God morgen og nytt intervju

God morgen!
I dag våknet jeg i huset til familien i Sverige. Det var veldig godt å komme seg ut av byen litt og besøke de, men samtidig veldig trist siden vi mangler en viktig person her sammen med oss. Får gjøre det meste ut av tiden her ettersom jeg ikke vet når grensen blir åpnet igjen og jeg kan besøke de på nytt. Den eneste grunnen til at jeg har fått dratt over nå er på grunn av begravelsen.

Inspirasjonen min har stagnert noe, men jeg har likevel fått gjort en del ting, noe jeg burde si med mer enn fornøyd med. Jeg har snakket med Enebakk Avis om semifinalen og veien videre. Det var like hyggelig som sist! Tiden går virkelig fort fremover nå i vår så det er bare å henge med i svingene!

Dere finner intervjuet gjennom denne linken: 

https://www.enebakkavis.no/gikk-videre-i-miss-norway-det-er-spennende-og-larerikt/s/5-12-270942

Bilde i intervjuet er tatt av: Martin Melbye

 

 

Ha en fin onsdag! 😊

For samarbeid/spons / For collaboration: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

My Instagram: https://www.instagram.com/janeveroniica/

My Facebook: https://m.facebook.com/Janeveroniica/

 

 

 


In English:

 

Good morning!

Today I woke up in my family’s house in Sweden. It was a nice and peaceful break from the city, but sadly we are missing one important person here. I have to spend the time here well  with the rest of the family, because I don’t know when I can come back again since the borders are originally closed. The only reason I’m allowed here now is because of the funeral.

Unsurprisingly, my inspiration has fallen a little lately, but I still managed to get some work done, which I should be very satisfied with. Yesterday I had a short friendly interview with another local newspaper. The link is further up in this post.

Have a nice Wednesday 😊

 

 

 

Intervju med Canon Daily
Oppdatert følgere i Solør
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på