fbpx

Hei.

Mitt navn er Jane Veronica og jeg holder til i Oslo. Jeg gleder meg til å ta dere med på denne reisen i konkurransen om å bli Miss Norway 2021. Her kommer jeg til å dele innblikk fra hverdagslivet mitt og selve konkurransen. Dette blir en spennende og lærerik opplevelse som jeg kommer til å huske for livet. 

Det som opptar meg mest...

Hei.

Mitt navn er Jane Veronica og jeg holder til i Oslo. Jeg gleder meg til å ta dere med på denne reisen i konkurransen om å bli Miss Norway 2021. Her kommer jeg til å dele innblikk fra hverdagslivet mitt og selve konkurransen. Dette blir en spennende og lærerik opplevelse som jeg kommer til å huske for livet. 

Det som opptar meg mest utenom dette er blant annet mine to små hunder, yoga/trening og psykologistudier.

 

Følg meg gjerne på Instagram om dere ønsker det: Janeveroniica

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway

 

 

For kommersielle samarbeid kontakt meg på e-post: 

Janeveroniica@protonmail.com

For samarbeid med fotografer/MakeUP Artist/o.l. : 

jvz.model@gmail.com

 

More

Earth Day

I dag den 22 april er det Earth Day / Jordens dag. Vi har hatt den dagen spesielt for jorden og klimaet vårt helt siden 2009 fastsatt av FN, og den blir viktigere for hver år som går. Vi tømmer jorden for mange naturressurser, samtidig øker befolkningene og jorden går allerede gjennom mange katastrofiske klimautfordringer. Det kan nevnes skogbranner, dyrearter som dør ut, koronapandemien, gresshoppesvermer, global oppvarming, co2 som gir pustebesvær i byer og havnivåer som vil stige mer. 

Vi må alle jobbe sammen for en mer bærekraftig fremtid som inkluderer biologisk mangfold. De Forente Nasjoner har flere bærekraftsmål som de vil nå innen 2030. 

Her er noen enkle hverdagstips til hva man kan gjøre om man ønske å begrense sitt CO2 avtrykk, miljøavtrykk og hjelpe til med å nå målene til FN.

 

- Spare strøm.

Husk å skru av lys når man ikke er i et rom. Ikke bruk mer varme enn nødvendig og ta ut stikkontakter når du ikke bruker ting. Kjøp LED-pærer/sparepærer. Forbedre isolasjon. Bruk mindre strøm. Til og med så lite som å slette eposter, vil til sammen spare mye strøm om alle sletter flere eposter, ettersom det tar lagringsplass og batteri fra mobilen som igjen må lades opp.

 

 

- Handle mindre klær

Mye klær blir fortsatt kastet etter lite bruk, og det er store ressurser som blir bortkastet samtidig ettersom det tar av tid og jordens ressurser å lage de og distribuere de. Det brukes også ufattelig mye vann for å produsere klær, noe vi burde spar mer av. Opptil 20% av jordens avløpsvann kommer fra klesbransjen. De står også for 8% av verdens CO2 utslipp.

 

 

- Spise mindre kjøtt og produkter fra dyr.

Ettersom man må bruke mye areal og mat til dyrene for å avle de frem, så vil det brukes det mindre ressurser og plass kun om vi gjør den forandringen ved å spise mer grønt selv og mindre dyr. Man kan for eksempel starte med meatless (kjøttfri) mandag, om man ikke ønsker å gå all in for å bli vegetarianer eller veganer. Selv kaller jeg meg flexi-veganer. 

 

 

- Bruk mindre og kast mindre plast. Sorter ditt avfall som matrester, plast, papp, metall og glass hver for seg.

Mye av plasten vi mennesker kaster havner i havet og ødelegger miljøet og levemulighetene for havdyrene. Hvert år havner faktisk hele 8 millioner tonn av plast i havet. 

 

Fotograf: Rhyan Elivera Olivo

 

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe og sammen gjør vi en forskjell!

Ønsker dere en fin torsdag videre! 

 

 

 

Om du ønsker et samarbeid, kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Min Instagram: Janeveroniica

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway 2021

 

 

 

 

  22 Hits
22 Hits

Forberedelser til catwalk kurs

Hei og god tirsdag!

Jeg har nå begynt å øve mer og oftere på å gå med høye hæler, ettersom det nå  nærmer seg catwalk kurs. I tillegg til dette jeg er nødt til å forberede meg ekstra med tanke på en gammel kneskade jeg pådro meg for mange år siden pga. overtrening.

 

 

Det har endt med at jeg har utsatt å øve mye, ettersom jeg har vært bekymret over at kneet ikke skal tåle det, men hittil har det gått veldig fint og det er godt å se. Det viktigste er å ha nok hvile mellom dagene jeg øver mest, samt å øve jevnt og kontinuerlig slik at kneet bygger opp evne til å takle det. For å holde det friskt så gjør jeg også yoga og styrketrening.

 

Det er viktig å øve ofte for at det skal føles naturlig og gå i disse hælene. Etterhvert så er vel målet at det skal føles like naturlig og hverdagslig som å gå i hverdagssko og joggesko til trening. Nå har jeg heldigvis noen år med øvelse fra tidligere, så det er ikke min første gang på høye heler. Men det begynner å bli noen år siden jeg brukte noen såpass høye. Det blir spennende å lære nye teknikker og kunster for å gå på catwalk og høye hæler på kurset som snart holdes! 

Ha en fin tirsdag enn så lenge :-) 

 

 

Du er velkommen til å kontakte meg hvis du ønsker et samarbeid hvor jeg kan promotere dine produkter og bedrift, og å følge meg på sosiale medier. Du finner min kontaktinformasjon under: 

For samarbeid: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Min Instagram: Janeveroniica

Min Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway 2021

  77 Hits
77 Hits

Treningsmotivasjon

Skjermbilde-2021-04-19-kl.-11.47.53

God mandag!

I dag våknet jeg klar til et spennende møte senere i dag! Dessverre kan jeg ikke si noe om det.

Derimot så kan jeg fortelle at jeg bladde gjennom noen bilder i arkivet og fant et treningsbilde fra 3 år siden som jeg fikk litt nostalgia av. Alle treningssentrene i Oslo er jo fortsatt stengt, og trening har for meg vært en veldig viktig hverdagssyssel både for kroppen og hodet. Jeg har derimot lært meg at jeg kan trives veldig godt med hjemmetrening også, og har lært meg mye om ulike måter å være kreativ på under hjemmetreningen. Yogaen har fått mer fokus, noe som har resultert i at jeg nå setter mer pris på hjemmeyoga hvor jeg får mer ro under selve økten. Likevel så gleder jeg meg litt til å kunne gå på senteret igjen, da det blant annet finnes mange apparater der som jeg trenger for å fokusere kun på enkelte muskelgrupper.

Enn så lenge så holdes motivasjonen oppe nå når det går mot både sommertider og åpningstider samtidig. Ettersom jeg liker meg så godt på hjemmetrening og ute i solen, så vil jeg nok videre fortsette å bruke mer tid der enn på treningssentrene enn hva jeg har gjort de tidligere årene :-)

 

Ha en strålende mandag!

 

 

 

For samarbeid: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Min Instagram: Jane Veroniica

Min Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway 2021

  57 Hits
57 Hits

Underskrift for etisk dyreavl

God søndagskveld. Håper helgen deres har vært fin!

Dyrevelferd står sterkt som en av mine hjertesaker, og det varmer hjertet når jeg ser flere kjemper for at dyrene skal ha det bedre. Det finnes så mange måter man kan kjempe på, og det finnes som regel alltid forbedringspotensiale for de fleste saker. En måte man kan hjelpe på er å bli med på underskriftskampanjer. Det er noe jeg har gjort flere ganger og som jeg ser har hjulpet før. Jeg har også vært med i fakkeltog mot pelsdyrnæringen oppover Karl Johan, noe jeg kommer til å huske en stund. Underskrifter er også viktig!

Nå ønsker jeg å dele en link til en nettside hvor du kan gi din underskrift og støtte dyrene som blir uetisk avlet frem her i Norge. Det er mange dyr som får smerter og fysiske problemer fordi det ikke blir tatt ordentlige hensyn når de avles frem. 

 

Her er et utdrag fra nettsiden, 18.04.2021:

"I dag avles mange familiedyr frem til å se søte ut, og til å likne på menneskebabyer. Vår streben etter "perfekte" dyr, går på direkte bekostning av deres helse og livskvalitet. Dette fører til at det i dag finnes blant annet hunder, katter og kaniner som sliter med ulike helseproblemer og som ikke kan utføre normale oppgaver - som å vaske seg selv, føde normalt og løpe. Dyrebeskyttelsen Norge mener at vi er langt på overtid med å ta dette på alvor.

I løpet av sommeren 2018, har Dyrebeskyttelsen Norge gjennom kampanjen "Ærlig talt" satt fokus på den uvettige avlen som skjer med våre familiedyr.

Paragraf 25 i dyrevelferdsloven stadfester at "avl skal fremme egenskaper som gir robuste dyr med god funksjon og helse". Med høy grad av innavl, medfødte smerter og kroniske lidelser, får ikke dyrene god velferd.

Det er avlsorganisasjonene og dyreholdere selv som har fått håndtere hvilke dyr som bør eller ikke bør brukes i avl. Dyrevelferden til disse individene og deres avkom er på ingen måte ivaretatt. I altfor lang tid har dette fått pågå uten kontroll, og resultatet er at mange raser nå er så innavlet og syke at de ikke har nok friske gener til å reetablere en sunn stamme."

 

Jeg har gitt min underskrift. Om du ønsker å støtte at disse lovene nevnt over blir tatt mer på alvor, slik at dyr kan vokse seg sunne og friske, uten smerter og fysiske problemer, så håper jeg du også gir din underskrift. Du kan trykke på linken under, så kommer du rett til siden for å signere.

https://www.opprop.net/underskriftskampanje_mot_uetisk_avl_av_familiedy

 

Ha en fortsatt fin søndagskveld :-)

 

Fotograf: Rhyan Elivera Olivo 

 

Samarbeid: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: Janeveroniica

Facebook:Jane Veronica - Veien til Miss Norway

  46 Hits
46 Hits

En solfylt dag

Hei og god lørdagskveld!

Jeg fikk lyst til å gi en kjapp liten oppdatering ettersom det har vært en såpass fin dag med strålende sol! Tidligere i dag ble det en joggetur i det deilige været, noe som resulterte i 7,5 km, og jeg endte opp med tidenes hodepine etterpå! Hahah, greit å ta det litt rolig selv om hodet vil mer enn kroppen ;) Men jeg har virkelig savnet å jogge, spesielt i solen, så det var godt likevel! Etterpå ble det playdate med hundene, noe som var koselig å se. Full fart rundt omkring  non stop. 

Nå nyter jeg kvelden med litt jordbær, nøtter og mørk sjokolade. Jeg har flere viktige avtaler neste uke, så forberedelser til det er allerede i gang og jeg skal bruke en del tid i helgen på det også. Jeg har bl.a. begynt å lete etter videograf til filmen jeg skal lage og har bestemt meg for hvilken fotograf jeg skal bruke til bildene til finaleuttaket i mai. Gleder meg til å sette i gang og se resultatene!

Ha en fin lørdagkveld videre!

 

Fotograf: Martin Melbye 

 

Samarbeid/Collaboration: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway

Instagram: Janeveroniica

  81 Hits
81 Hits

Catwalk kurs og mange tanker.

Hei igjen! :-)

Nå begynner det å blir en stund siden jeg tittet innom. Jeg har rett og slett måttet ta en liten pause pga. personlige årsaker. Jeg har som nevnt flyttet for ikke så lenge siden, og trivdes her ganske fort. Dessverre skjedde det flere ting under flyttingen og i etterkant som har ødelagt en del for gleden og den nye starten. Jeg har derfor prøvd å finne tid til å slappe av og prosessere ting og samtidig finne ut av veien videre, ikke minst her i Miss Norway. 

Det er viktig for meg å gjøre ting riktig, være vel forberedt og utføre oppgaver ordentlig i det jeg foretar meg. Dette er ikke bare for å være et godt forbilde, men for at jeg skal være stolt av arbeidet mitt og det jeg foretar meg. Selve deltagelsen og mine opplevelser den siste tiden har bragt opp mange typ. filosofiske spørsmål i meg som jeg ikke var helt forberedt på. 

Denne uken så var planen å dele et podkastintervju med dere som omhandler psykisk helse, men det måtte jeg i stedet ha til gode til en annen dag, ettersom det ikke var riktig tidspunkt å ta det nå, pga. at jeg må ta hensyn til omstendighetene og situasjonen akkurat nå. Mulig jeg kommer tilbake til det senere :) 

MEN, neste uke er det catwalk kurs, noe jeg gleder meg veldig til, og som jeg er spent på med tanke på flere ting. Det er i hvert fall noe å se frem til, mens jeg i mellomtiden sikkert kommer til å tenke litt mer ;)

Ha en fin lørdag enn så lenge :D

 

For samarbeid: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: Jane Veronica - Veien til Miss Norway

Instagram: Janeveroniica

  76 Hits
76 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på