fbpx

God påske alle sammen

Hei hei dere<3

I dag er det endelig ferie og jeg har gledet meg veldig, selv om vi bare skal være hjemme. Endelig har jeg levert to store innleveringer som meg og min gruppe har jobbet knall hardt med dette halvåret. Begge må bli godkjente for å ta eksamen, og vi har derfor brukt mye tid på disse. I dag klokken 12.00 ble begge innleveringene levert, og det var som om 20 kilo falt av skuldrene mine. Det er utrolig nydelig å bli ferdig med noe du har jobbet mye med, og ha en god følelse av at oppgavene var gode. Disse tider preger skolen mye, og kan utfordre oss studenter. Både oppgavene og eksamenene kommer til å bli over nettet, og får ikke lengre bokstavkarakterer men godkjent/ikke godkjent. Det er sikkert mange av dere som leser dette som også opplever dette som rart og uvirkelig. Men jeg har troen på at dette kommer til å gå fint:) 

Nå er det endelig påske, og det betyr veldig mye for meg med tanke på hva det virkelig er vi feirer. Grunnen til at vi har påskeferie er fordi Jesus i følge Kristendommen ble korsfestet og stod opp igjen, og er noe som er viktig for en del av den norske befolkningen. Men uansett hva du mener og tror, skal vi alle nyte fritiden og legge korona-stresset bak oss. Jeg skal nyte denne uken, uten noen form for lesing eller stress! Jeg vet at meg og min familie skal på dagstur til hytten, for å finne på noe kos sammen. Det er som sagt ikke lov å overnatte, men en koselig dag ved bålpanna og skog, gjør godt for sjela. 

Jeg håper alle vil kose seg i påska, nyte været og turer! Husk; det er lov å kose seg litt<3

Foto: FotografAudunBorgemyr

 

Hvis du eller noen du kjenner vil samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/ 

Evakuer barna fra Moria nå!
De fortjener også en god påske!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på