fbpx

Gode juletradisjoner

God jul alle sammen<3

I morgen er det julaften og jeg gleder meg kjempe masse. Det viktigste for meg på denne dagen er tradisjonene som vi har, det gir en skikkelig koselig stemning. For meg er jul dagen hvor man ser på "tre nøtter til Askepott", steller seg opp i finstasen og drar i kirken for å høre juleevangeliet. Deretter går vi på gravplassen og tenner lys hos våre kjære. Når det nærmer seg kvelden samles familien på ett sted hvor vi spiser god mat og åpner julegaver. 

Det er dessverre ikke slik at alle synes jul er koselig, og det synes jeg er veldig trist. Mer enn 400 000 voksne nordmenn gruer seg til jul, og dette er ekskludert barna. Skulle barna også vært inkludert hadde tallet vært høyere. Grunnen til at folk gruer seg til jul kan være dårlig økonomi, alkohol, sorg, ensomhet og stress. Jeg ønsker uansett alle en vakker og fin dag! Kanskje du ikke feirer jul, gruer deg eller ikke tror på det som skjedde for lenge siden, uansett så ønsker jeg deg en fantastisk fin juledag. Bruk dagen til å gjøre andre glade, gi gaver for å vise at du er takknemlig for og setter pris på vennene du har <3

I kveld er planen å spise koldtbord med familien, hvor jeg skal lage hjemmelagde rundstykker. Jeg er sjeldent på kjøkkenet, men å lage rundstykker på lille julaften er noe jeg alltid pleier å gjøre. Dette fører derfor til ekstra julestemning. Jeg ønsker alle deltagere, bekjente, familie, venner, lesere og alle andre en fantastisk jul, så ses vi før nyttår igjen<3

Goooood juuuull<3

Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva00

Instagram: https://www.instagram.com/sunniva3/

 

Besøker Color Line med Hjerterom!
Rollemodell?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på