Vinn Roo’bar og mye mer =)

Vinn Roo’bar og mye mer =)

*Sponset

Naturalis.no er en nettbutikk med helsekost, hudpleie og sunn snacks. Personlig liker jeg hvordan de presenterer produktene. De har en enkel forklaring på hva produktet er, hva det gjør for kroppen og hvordan du kan bruke det. Etter å ha lest om en god del produkter var jeg overrasket hvor lett det var å opprettholde godt helse. Jeg ble introdusert til så mye nytt. I dag har jeg en bedre kunnskap og deilige produkter som påvirker hverdagen min positivt.

Jeg har bestilt flere ganger fra naturalis.no, før de ble min sponsor. Mitt samarbeid med dem er perfekt til min hverdag. Min siste bestilling kom i en stor eske, det var ikke lett å begrense seg selv når det er så mye spennende og til en god pris. De har også rask levering.

Besøk Naturalis.no i linken: http://www.naturalis.no/

Kostholdet er en av de viktigste nøkkene til god helse og en sunn livsstil. Uten et variert kosthold, hvor du får dekket alle dine behov med hensyn til næringsstoffer, vil vi ikke ha de samme mulighetene til å forbedre helsen og komme oss videre. Dårlig helse kan igjen minske våre muligheter til å nå de målene vi har satt oss, og vi kan føle oss slappe og nedenfor, noe som påvirker vår livskvalitet. Det er ikke bare kostholdet som avgjør hvor vidt vi har god helse eller ikke, siden også fysisk aktivitet og generell trivsel er viktige faktorer. Men alt starter med hva vi putter i kroppen.

Min favoritt næringsbar er Roo’bar chia coconut. Roo’bar finner du også i din nærmeste Meny-butikk. Naturalis.no har også proteinbarer fra samme merke som smelter i munn. Roo’bar er produsert uten bruk av sprøytemidler, inneholder ikke konserveringsmidler og alle ingrediensene er sertifisert organic. Det føles ikke bare bra å spise dem, men de er noe av det beste jeg har smakt!

Konkurranse:

Lykken kommer med et næringsrikt kosthold og en sunn kropp, og det ønsker Naruralis.no og jeg å hjelpe dere med.

Vi har satt sammen en gavepakke med en verdi på 1500 kr.

Vinneren trekkes om 1 uke.

Bli med i trekningen ved å:

* Legg igjen en kommentar og fortell oss når du liker å spise Roo’bar (etter trening, på fjelltur, når?).

* Tag 2 facebook venner: https://www.facebook.com/naturalis.no/?fref=ts

* Følg Naturalis.no på Facebook for å se om du er den heldige vinneren: 

Naturalis sin facebook: https://www.facebook.com/naturalis.no/?fref=ts

 

For å stemme på meg: Send MISSU til 1 1963

Gi stjerner til dette innlegget:
Holde seg frisk og sunn er ikke en sprint, men en ...
Du vokser av å utfordre deg selv
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på