Gratulerer med dagen!

God kveld alle sammen!

Først så vil jeg begynne med å gratulere alle kvinner med dagen. Idag er det den internasjonale kvinnedagen.

«Det er ingen grense for hva vi som kvinner kan oppnå» - Michelle Obama

Hvorfor vi markerer kvinnedagen er fordi vi markerer kvinners kampsaker og rettigheter. Kvinnedagen handler også om likestilling.

 

I Norge har vi kvinner stemmerett som vi fikk i 1913. Vi har retten til å ha våre egne meninger og har lov til å utrykke dem. Mange får kanskje kritikk for meningene sine, men vi blir ikke fengslet eller forfulgt. Det finnes flere land der de enda ikke har rettigheter og frihet.

 

Vi er langt fra målet, men vi har kommet godt i gang og det er noe vi burde være stolt av og vi kan feire det vi har oppnådd.

Gratulerer med dagen flotte kvinner!

 

Instagram min: Sandrasuka98
Jeg er ute etter noen sponsorer, om du og din bedrift/firma vil sponse meg er det bare å ta kontakt på epost for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller sende meg en melding på FB Klikk her

- Sandra Afriyie Tito

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Dette er viktig for meg
Happy womens day from Kenya- Support the Brotherho...
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på