Gratulerer med dagen

28796132_10214187293148703_7520098740108001280_n

En ting du alltid skal huske er (uansett hvilket kjønn du har) at du ALDRI skal la noen si at du ikke kan jobbe med det du vil, gjøre det du vil, forelske deg i den du vil bare fordi du er et spesifikt kjønn.

You is smart.
You is kind.
You is important.

- fra filmen The Help

Men siden det er kvinnedagen skal jeg sette litt mer lys på det med oss kvinner. Jeg har hatt andre – både kvinner og menn – som har sagt til meg at jeg ikke kan gjøre eller si spesifikke ting fordi jeg er jente. Hvor er logikken i det? Skal ikke menn få lov til å si eller gjøre noe fordi de er menn? Nei.

Senest i dag hørte jeg en gåte på radio, som noen ikke klarte å løse grunnet at de ikke kunne se for seg en kvinne i en ”høy” posisjon:

Det var en gang en far og en sønn som var ute å kjørte bil. De ble utsatt for en ulykke og begge ble kjørt til sykehuset umiddelbart. Sønnen ble båret inn på operasjonsstuen. Så kommer legen inn, ser ned på operasjonsbordet og sier ”Jeg kan ikke operere denne personen, for det er min sønn.”

Hvem er legen?

Svaret er jo ikke vanskelig; det er moren hans.

Vi må slutte å stereotype kvinner og menn! Kvinner kan være kirurger, menn kan være sykepleiere. Vi kan alle være håndverkere, klesdesignere, forfattere, uavhengig av hvilket kjønn vi er.

Så til alle dere vakre kvinner der ute; husk at dere er vakre, smarte, flotte, selvstendige, og gi aldri opp i å kjempe for deres rettigheter. Ingen har rett i å stoppe deg!

I sammenheng med kvinnedagen, har jeg listet opp XX sanger som jeg ser på som min girl power sanger.

I am Woman - Helen Reddy
Something New
 – Girls Aloud
ScheiBe – Lady Gaga
The Queen – Lady Gaga
Hey Girl – Lady Gaga & Florence Welch
Dancing Queen – ABBA
Run the World (Girls) – Beyoncé
Can´t Be Tamed – Miley Cyrus
I Don´t Need A Man – The Pussycat Dolls
Do My Thang – Miley Cyrus

Jeg håper du har husket å feire deg selv i dag, dette er vår dag, nyt den!
Og ikke glem å ta vare på historien vår. Det var ett årstall jeg lærte på skolen og som jeg aldri glemte eller har glemt; 1913 - året kvinner i Norge fikk stemmerett!

Har du lyst til å bli min sponsor /samarbeidspartner. Eller er du en fotograf som er interessert i å ta bilder? Kanskje kjenner du noen som er interessert?
Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Du kan også kontakte meg på mine sider på sosiale medier:
Instagram: Nadiahelena95
Facebook: Official Nadia Helena

Kisses, Nadia Helena!

Gi stjerner til dette innlegget:
Exclusive ladies night
Wildlife habitats aiding endagered animals – Nairo...
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på