fbpx

Ha en super kveld!

Hei dere, og takk for at dere kommer innom her og leser i kveld!

Nå er det ikke lenge igjen til finalen! Er utrolig spent, og nå går dagene med til trening på høye heler. Man får liksom aldri øvd nok på akkurat dette. Har ommøblert hele det ene rommet her nå, slik at speilet står foran vinduet og man får en lengre strekning over gulvet å trene på. Vi er SÅ nære finalen og dagene suser forbi. Kan nesten ikke tro at det bare er en uke igjen til FINALEN i Miss Norway 2021!

De siste dagene har gått med til reising, farting, møter, bilder og presse og herlighet så gøy det er! Så utrolig mange fine mennesker som er med på laget og hjelper til på alle kanter. Og de man møter på veien er så fine folk det også! Kan ikke få sagt det nok ganger hvor takknemlig jeg er for alle dere! Denne reisen hadde ikke vært det samme uten dere!

Men etter en del reising nå, er planen rett og slett å sove ut i natt. Har sovet i bilen mens Marte (vår kjære stylist) og Nina (designeren min) har kjørt mellom møter og locations de siste dagene, da vi har vært klare i bilen klokken 0330 og 0400 flere morgener nå.

Utover det blir det en rolig kveld i morgen med familien. <3 Planen er å skrive noen innlegg på bloggen og jobbe med planlegging av finalen. Håper dere vil følge med på innspurten, så kommer det flere poster i dagene fremover om forberedelser, kampsak, noen personlige innlegg med mer. Tusen takk til alle dere som har vært med gjennom bloggen og sosiale medier!

 

Klem!

Om du ønsker å stemme på meg må du gjerne sende SMS med kodeord MISSU 11 til 2401. Det koster 20 kroner per SMS. Setter så utrolig stor pris på hver eneste stemme, og tusen takk for stemmene til alle dere som har stemt på meg i konkurransen. <3

Shoot på fjelltopp i jotunheimen
Hvordan jeg farger håret
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på