fbpx

Håper på bedre tider

Hei igjen!

Nån har det som sagt lettet litt på restriksjonene her i Fredrikstad området, og jeg har begynt å ta kontakt med frivillig organisasjoner igjen. Alt ble jo stengt, og det var ikke mulighet til å hjelpe på noe vis. 

Nå som vi har åpnet litt igjen så håper jeg at det finnes noe som jeg kan hjelpe til med☺️

Jeg synes det er viktig at vi som er unge står frem som gode rollemodeller som tar fatt i samfunnet😊 Det finnes alltid rom for ekstra arbeidskraft, og det er viktig at unge også tar tak og hjelper til❤️ For meg så er frivillig arbeid noe som føles godt! Jeg blir varm inne i meg av å hjelpe til, og at andre og de rundt meg skal få det bedre gjør meg glad! Jeg synes også det er viktig å få frem at det skal så lite til for å hjelpe☺️ Kast søppelet ditt i søppelkassen, rydd etter deg hvis du har vært på tur, og hvis ikke det er noen søppelkasse i nærheten så ta vare på det til du finner en. Hvis alle hadde gjort det så hadde vi sluppet å se søppel på bakken. Fordi det hører jo ikke hjemme der! 

Kontakt din nærmeste frivillige organisasjon og tilby de din arbeidskraft! 😁

Klem

Ønsker du å komme i kontakt med meg?

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: Amine.storrod

Snapkanal: Storrod2000

 

Hvordan komme opp om morgnen?
Jeg ble rørt av noe jeg aldri hadde trodd! Kampen ...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på