fbpx

Happy Nuclear hos Broslo

Broslo er en kunstnerduo som holder til i det gamle flytårnet på Fornebu i Bærum. Der jobber duoen i Broslo sammen med flere andre kunstnere i et kollektiv. Kunsten deres er fargerik og morsom, samtidig som den har en alvorlig undertone. I utstillingen de har hatt på Fornebu nå i januar er hovedelementet en atombombe i Swarovski-krystaller som henger ned fra taket. Utstillingen heter Happy Nuclear. De har selv uttalt at fordi flere land har atombomber kan ting gå galt når som helst, og derfor må man lære seg å leve i nuet.

Atombomben i midten av selve utstillingen

I høst var jeg og en klassekamerat på et event om gründervirksomhet og der var guttene bak Broslo to av de som holdt foredrag. Både klassekameraten min og jeg var enige om at de var de aller mest inspirerende å høre på hele eventet. De kunne fortelle at ingen av dem hadde bakgrunn som kunstnere, men de hadde tviholdt på ideen sin hele veien. Det at de aldri ga opp var det som har ført dem dit de er i dag, hvor de kan leve av kunsten sin. De hadde også lært viktigheten av å ha gode samarbeidspartnere og å aldri si nei før de har hørt hva folk har å si. Gjennom samarbeidspartnere har de klart å realisere store prosjekter. De har blant annet jobbet med X Games og nå har de nettopp fått seg sin egen serie på TV2 Sumo.

Da jeg var på foredrag i høst fortalte de at mottoet deres er "Go big, or go home!". Et motto jeg selv synes er veldig inspirerende.

Etter å ha blitt så inspirert av foredraget de holdt og det at de aldri tvile på drømmen sin, så måtte jeg ta en tur for å se utstillingen før lockdownen kom. Utstillingen Happy Nuclear har kunst som er laget av Jonny Hurts, Nix, Ma$$arati og Ludvig Holmen. Jeg synes utstillingen var veldig kul med alle fargene og effektene. Det at de lager så annerledes kunst og bare går for det de tror på, tror jeg kan inspirere andre til å tørre å følge drømmen sin, samtidig som det kanskje også gjør at flere mennesker velger å gå på kunstutstilling. Det å se på kunst er noe mange tenker at ikke er for dem, men utstillinger som denne tror jeg kan åpne øynene til folk og gjøre at flere velger å ta turen. Etter å ha hatt art and design på skolen har jeg lært mye om kunst, og jeg synes kunst skal være noe som er for alle, fordi kunst kan være så mangt.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

10 Fun facts om meg!
Mange spennende prosjekter fremover!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på