fbpx

Helgetur til Oslo – Misseskole og photoshoot

 

Sist helg gikk turen til Oslo for å delta på misseskolen, som er ett lærerikt kurs alle Miss Norway utøvere må delta på. Kurset gir nyttig informasjon som man med fordel tar med seg videre i konkurransen. I år holdt også fjorårets 2nd runner up, Sara Hassing og vinner av Miss Norway 2016, Christina Waage, hver sitt foredrag.  Camilla Devik, som nettopp har vært i Japan og deltatt i Miss International 2016, var også tilstede og fortalte om sin opplevelse derfra. Martine Rødseth, vinner av Miss Norway 2015, kom også innom. Det var veldig koselig å se alle sammen igjen. Jeg har blitt kjent med noen bedre enn andre, men alle sammen har gjort det veldig bra og kom med nyttige tips jeg tar med meg videre :) Jeg fikk også endelig møte noen av årets deltagere. Alle var veldig hyggelige og vi kom fort overens, så jeg ser fram til å bli bedre kjent med dem framover. På slutten av kurset ble det også holdt ett mini catwalk kurs med Klara Szalai. Nå er det bare å fortsette å øve mye framover! Alt i alt var det en vellykket dag som ga mye lærdom og motivasjon.

Helgen gikk ikke bare til kurs, men jeg hadde også photoshoot med fotograf Kristian Jøraandstad, Headshot Studio, som jeg trygt kan anbefale videre. Før photoshooten ble hår og sminke ordnet av frisør og makeup artist Affi Torabbeigi på frisørsalongen Fine Frøkner på Frogner i Oslo. Affi har jobbet med store A-list kjendiser i USA og jeg ble veldig fornøyd med resultatet - sminken holdt hele dagen! Jeg håper jeg får mulighet til å jobbe med både fotograf og makeup artist igjen på ett senere tidspunkt, da de begge bidro til en vellykket dag. På photoshooten tok vi portrett og aftenkjole bilder, som er noen av bildene man må levere inn for å komme videre i konkurransen. Jeg gleder meg veldig til å se resultatet og kommer til å legge ut bildene så fort jeg får dem.

 

 

 

NRJ event og VG oppslaget
Se på det som en liten advarsel
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på