fbpx

Hente finalekjolen!

Hei dere❤️

Idag har jeg vært i noen telefonsamtaler og gjort mye forberedelser til finalen. Jeg dro også ned på frivillighetssentralen her på Gressvik for å høre om det var noe jeg kunne bidra med, men de hadde dessverre stengt frem til 16. August.

Men nå skal jeg kjøre å hente finalekjolen min! Fikk jo melding i helgen om at den var ferdig! Jeg gleder meg så utrolig mye til å få den hjem, slik at jeg har kontroll over alle antrekkene. 

Nå er det faktisk bare 5 dager igjen til finaledagen, og jeg er så spent! Jeg er faktisk ganske nervøs også😂 Siden jeg har gått å ventet på denne dagen helt siden Januar, så det er mye nerver. Men etter 14 år med kunstløp, så har jeg lært at nerver er bare godt å ha noen ganger! Det gjør at man skjerper seg! Jeg har jo også spilt teater i 6 år, så jeg vet at jeg trives godt på senen☺️ 

Jeg tror det kommer til å gå kjempe bra☺️ Jeg gleder meg masse! Etter jeg har hentet kjolen i Moss, så skal jeg kjøre å fikse vipper og bryn! Det blir veldig stas! Jeg skal kun ta vippeløft da jeg har ganske lange og mørke øyenvipper fra før! Har aldri gjort det før faktisk, så det blir gøy🤩

Ønsker dere en nydelig dag videre!

Klemmer fra meg❤️

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

"Kode rød for menneskeheten"
Lotteri for likhet
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på