fbpx

Hjelperne- ett lys i tunellen

26233677_1684571704897723_4265454119131252378_o

Igår var en fantastisk dag, jeg var nemlig tilbake på utdeling igjen. Jeg har savnet det så mye. Jeg synes det er utrolig givende å være med å gi klær og mat til mennesker som trenger det, ikke bare fordi det er den rette tingen å gjøre, men jeg får så utrolig mye ut av det. Jeg synes det er så utrolig viktig å jobbe for at alle skal bli behandlet likt, og hjelperne hjelper meg mot det målet. 

For dem som ikke er kjent med hjelperne:
Hjelperne er en organisasjon som er ute en gang i uken for å gi ut klær og mat til mennesker som gjerne ikke har så mye. De gir ut klær og mat som har kommet i donasjoner fra både privatpersoner og bedrifter. De/vi knytter også relasjoner til menneskene og har en viss mulighet til å hjelpe dem dersom de trenger noe, eller dersom de bare vil snakke.

Jeg begynte kvelden på lageret og sorterte klær, og ligge frem det vi skulle ha med oss for kvelden både av varme klær og vanntette klær, noe som brått er nødvendig i været som er i Bergen. Når maten var ferdig, og klærene var pakket dro vi ut for å dele ut klær, mat og hygiene produkter. Det var mange folk å innom igår, både kjente og nye. Jeg fikk satt av en god prat med fler av dem og det var så mye takknemlighet og kjærlighet. 


Jeg synes det er helt utrolig...
De er så takknemlig, fordi de har ikke så mye, så igår da jeg ga ut noen gamle tynne hansker til en dame så kastet hun seg rundt halsen på meg, og plantet ett kyss på kinnet mitt fordi hun ble så glad. Jeg synes ærlig de har så mye å lære oss om takknemlighet, de skjuler ikke takknemligheten sin helt uavhengig av hva de får, alt bare gjør dem skikkelig lykkelig. Det som er så fint er at vi gir ut ting som andre ikke lenger hadde bruk for, og dette er noe som de får så stor nytte av. Jeg synes det er så fint å jobbe med en sak som gir meg så mye tilbake i form av takknemlighet og lærdom, for det er ikke til å legge skjul på at jeg lærer mye både om mennesker og forskjellige ting når jeg jobber med en så sosial sak. Jeg er kjempe takknemlig for at jeg får muligheten til å jobbe med denne saken, og ikke minst at jeg får lov til å videreformidle denne fantastiske saken til dere. 

Hjelperne leter forresten etter noen som kan sponse dem med småbeger som vi kan fordele forskjellige hygiene produkter som shampoo og slikt oppi, dersom du vet om noe eller kan sponse med dette selv gjerne kontakt meg på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Tiara's In LA
Sunt hår - mitt beste tips!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på