Hjemstedet mitt

32130702_1668252679932320_1736164641630846976_n

For noen uker siden var jeg på ett kjempehyggelig intervju hos Åsane tidene. Det var veldig stort for meg at de valgte å skrive en sak om meg ettersom jeg opprinnelig er fra Åsane i Bergen. Intervjuet som jeg hadde var nok ett av de mest personlige intervjuene jeg har hatt, og det ble veldig ærlig, noe jeg synes er viktig når man skal nå ut til andre mennesker. 

Det ble ett veldig fint oppslag, og jeg snakket med en veldig hyggelig journalist som gjorde det lett å få frem viktige ting. Det som var veldig morsomt var at siden halve familien min og mange av vennene mine er fra Åsane så fikk jeg masse bilder og meldinger av folk som hadde sett intervjuet mitt i avisen, ettersom de fikk den tilsendt i posten på tirsdag.  

Det er alltid stas med lokal støtte, og Åsane vil alltid bli sett på som mitt hjemsted selv etter jeg har flyttet. Så jeg verdsetter intervjuer som dette ekstremt masse. Har du lyst å stemme meg frem som folkets favoritt? Send "MISSU 4" til 1963! 
For samarbeid kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gi stjerner til dette innlegget:
Mirakelet som kan holde deg evig ung
Shoot for SEVEN in LA
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på