fbpx

Hør på meg på NRK RADIO P2 EKKO

På onsdag 29.mai 2019 var jeg med på NRK RADIO EKKO. Lydopptak fant sted ved NRK Troms Mandag 17.mai 2019. Jeg er super takknemlig for muligheten jeg fikk for å delta. Vi diskuterte litt hvem jeg er, var og hva jeg skal gjøre. Pluss en del ting om romatiske opplevelser. “Du må bare høre den.”

Jeg har en del beskjeder til unge folk i dag. Det er vanskelig å kjenne seg selv når det er så mye samfunn, miljø, kultur og sosialt press. Det du må gjøre er å bruke tid med deg selv, kjenne deg selv. Skjønnhet handler ikke om hvor bra du ser ut og uttaler deg i det offentlig eller media, men det handler om dine ferdigheter og evner. Et godt menneske er godt uansett hvor den personen befinner deg. Alene eller i grupper. De er en ikke person A i spotlightet og person B i et mørkt rom.

Visdom er en ny skjønnhet. Utdanning og kunnskaper er nye skjønnheter. Man trenger ikke å være basert på universitetsutdanning. Ofte glemmer man å fokusere på personlig utvikling og positive tanker. Om man setter penger som et mål vil man ofte glemme å løfte andre mennesker samtidig. De rikeste personene søker etter problemer og lager nye løsninger til flest mulig mennesker. På den måten vil de hjelpe milliarder av mennesker. Penger er sekundært og kommer til automatisk uten at de i det hele tatt tenker på det, så lenge man er motivert og gjør en god innsats.

Du vet hva du er flink til. Bruk tid til å trene deg opp til et godt menneske. Det er mulig å trene seg opp til hvordan man skal tenke. Vil du tenke positivt, hold deg i nærheten av folk som tenker positivt. Hold deg unna negative og toksiske folk. Sladder og baksnakking er ikke bra. Hold deg unna dem. Gjør de det mot andre med deg, vil de også gjøre det samme mot deg med andre.

Her er lenken til NRK Radio EKKO.
https://radio.nrk.no/serie/ekko/MDSP25010619/29-05-2019

(foto: Camilla Sandjord)

Send "MISSU 1" til 1963 for å stemme på meg.

_____________________________________

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

 ________________________________________

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

 

Spennende avisartikkel
Vær forsiktig med deres sosiale medier!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på