fbpx

Alt eller ingenting

IMG_1954-_20230103-231117_1

Det er mye misnøye fra noen deltakere dette året, og det virker som at de kanskje har misforstått hva en konkurranse innebærer. Så hva inngår egentlig i å konkurrere?

Å konkurrere handler om å trene hardt og lenge for å komme seg til topps! Man kommer ikke rett til Fotball VM helt uten videre. Det må være fortjent gjennom blod, svette og tårer. La oss si at du melder deg på et lokalt fotballag. Mange utgifter. Du betaler kontingent, kanskje du må kjøpe inn treningstøy selv. Mat for å få energi. Osv osv...

Mange utøvere blir sponset for å dekke forskjellige kostnader. Det samme gjelder å konkurrere i Miss Norway. En miss må selv skaffe sine egne sponsorer. Hun promoterer seg selv for å komme seg opp og frem. Hun skal vinne konkurranen, og da er det hjelpsomt med sponsorer underveis for å dekke utgifter. Missedeltakeren skal være selvstendig og så klart hardtarbeidende for å nå målet. De større konkurransene i utlandet er det ingen kjære mor.

En missedeltaker trener masse! Øving på høye hæler, trene for styrke i kroppen da det blir lange dager i høye hæler, trene på å nå ut til rett publikum. Feile og lære. Andre ressurser er jo dette med presseoppslag. Ta f.eks USA. Eller Thailand. Folk elsker skjønnhetskonkurranser. TV, radio, avisen, alle er rett på med en gang du får navnet ditt publisert. I Norge har vi janteloven. Vi må jobbe selv og begrunne hvorfor vi som misser skal bli hørt. Hjertesaker. Du må vise at du er bra - og at du kjemper hardt for å vinne Miss Universe Norway. Husk at det kun er de sterkeste som står igjen til slutt.

Ledelsen og dommerne består av både damer og menn i Miss Norway Organisasjonen. Personlig har jeg fått mye konstruktiv kritikk, og uten tvil enda mer skryt. Jeg har følt meg trygg på at de bare vil det beste for deltakerne. Ledelsen oppfordrer deltakerne helt fra begynnelsen å publisere elegante bilder. Ikke noe som helst form for vulgært. Vi er ikke med på realityprogram, det er en missekonkurranse vi snakker om.

Seems like nobody wants to work these days. Get your a** up and work - Kim K

- Thea Madelen Jamne, Finalist 2019

Verdens beste lunsj!! MÅ prøves
Hvordan går du frem for å være et godt forbilde?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på