Jeg heter Thea, er 19 år gammel og kommer fra Bergen. Jeg går siste året på videregående skole for å få generell studiekompetanse, slik at jeg kan utdanne meg til det jeg ønsker. For tiden vil jeg bli politi eller makeup artist. Jeg liker å trene og gå tur i fjellet. Jeg er glad i mennesker rundt meg, og liker å bli kjent med nye folk. Omsorgsfull ...og empatisk beskriver meg best, og jeg utfordrer meg selv ved å gå ut av komfortsonen min. More

Den første jeg vil takke er...

IMG_40552

Du lurer vel kanskje på hvorfor jeg bruker en sash og tiara?


Jeg har feiret med venner, god musikk og deilig kake. Favorittkaken min, som jeg fikk servert, er helt klart gulrotkake! Når vi lager i stand til store festligheter her i hus, har vi alltid masse ballonger, konfetti, discolys og mere pynt. Jo mer, jo bedre! Dette er noe av det gøyeste jeg vet om, for jeg syns det er så kjekt å se gleden som spres når vi feirer. Å bli overrasket er vel enda gøyere - da ser man reaksjonen til når han eller hun kommer inn døren, og alle roper "Hurra!". Den livlige stemningen får meg til å smile fra øre til øre.

Tusen takk til familie, venner og mine flotte lesere som har gratulert meg. Jeg skal spise enda mer kake og kose meg masse, for i dag har jeg B U R S D A G! Nå er det bare ett år igjen til jeg blir 20, og jeg er ferdig med tenårene mine. Tiden går fort - så det er bare å nyte hver dag som går :)

 Foto: Iselin Jamne

 

Har du lyst å inngå et samarbeid med meg? Send meg en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg på Instagram for å se andre bilder som ikke ligger ute på bloggen.

Lik og del min Facebookside :)

  335 Hits
335 Hits

Føler du deg trygg?

IMG_3983_forside

Internett er stort og brukes for å dele bilder, videoer, tekster og mye annet. Når du publiserer noe, ligger det ute. Alle kan se hva du deler, og mye spres fort ved hjelp av et tastetrykk. Kanskje det er et fint bilde, en morsom video, eller dette blogginnlegget. I dag markeres Safer Internet Day, med slagordet "Together for a better internet". Denne dagen har som formål å fremme trygg og ansvarlig bruk av internett. Dette gjelder spesielt for barn og unge. Vi er generasjonen som vokser opp med internett som en del av hverdagen. Kommunikasjon mellom mennesker over hele verden foregår på nettet, og vi finner informasjon ved et kjapt søk.

Du kan få mange nye vennskap på internett, kanskje til og med finne den store kjærligheten. Flere har jobb som foregår via nettet og er helt avhengig av at alt fungerer som det skal. Nyheter for hele verden er alltid tilgjengelig, du kan kose deg med en film, serie, eller høre på musikk som du liker. Shopping på nettet er gøy, betale regninger er lettere, sende/motta penger fra en bestemor, og lære seg nye ting har aldri vært enklere! Alt dette positive, og så mye mer på grunn av internett. Men det har seg slik at av og til er det ikke alltid like lett å forstå hva som er rett og galt. Spesielt hos de yngre. Det finnes alt for mange tilfeller der mennesker blir mobbet, trakassert og utestengt. Nettmobbing er sårt og ødelegger mange. Det er viktig at man setter grenser for hva unge bruker internett til. Dette gjelder forsåvidt ikke bare barn - men også voksne mennesker må tenke over hva de bruker internett til. Gå gjennom personvern og innstillinger, vil du ha åpen eller privat profil? Bruk uansett nettvett - alt kan deles.

Tenk deg om to ganger før du skriver eller deler noe på nettet, og spør deg selv om dette er noe du kunne sagt ansikt til ansikt. Hvordan ville du følt det hvis noen hadde sagt det til deg? Bidra til å gjøre internett til et tryggere sted. Vi lever med nettet i hverdagen, og det er fremtiden for mange i denne verden.


Noen nettvettregler:

 • Ikke publiser bilder av andre uten tillatelse
 • Vis respekt for andre mennesker
 • Vær kritisk til det du leser - det er lett å lyve på nettet
 • Tenk på hva du ønsker å dele om deg selv av personlig informasjon og bilder
 • Følg reglene og normer som gjelder for internett!

Foto: Iselin Jamne

 

Ønsker du å samarbeide med meg? Send meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vil du se litt flere bilder av meg kan du følg meg på Instagram. Jeg blir glad hvis du liker og deler min Facebookside :)

  315 Hits
315 Hits

Gjør det fordi du vil, ikke fordi du må

IMG_389_20190130-203528_1

Som kjent kommer skjønnhet innenfra. Men om du vil pynte litt ekstra på din naturlige utstråling, kan jo sminke være et artig valg!

Jeg synes det er gøy å sminke meg. Det kan føles ut som om sminke gir en selvtillitsboost, og det er det sikkert mange av dere som kjenner på. Det er viktig å huske på at hvis du sminker deg, så skal du gjøre det fordi du vil, ikke fordi du må. Å føle seg komfortabel med og uten sminke gir en god utstråling, som igjen gir et penere smil. Deg som person er unik på alle måter. Du kan ikke sammenlignes med andre. Uansett om du er jente eller gutt, bruker sminke eller ikke, så er du vakker akkurat som du er. Å sminke seg, kan sees på som å pynte på utseende sitt, og for mange er sminke kunst. Du kan få deg selv til å se eldre ut, eller yngre for den del. Man kan sminke på mange forskjellige måter, alt fra en enkel look i hverdagen, til avansert teatersminke.


Dette er min sminkerutine:

 • Jeg starter med å rense ansiktet mitt, for å så påføre fuktighetskrem.
 • Når fuktighetskremen har trekt seg inn i huden, smører jeg ut en primer for at sminken skal sitte lengre.
 • Jeg startet med bryn, og bruker en concealer både under og over bryna, for å rette opp i formen på de hvis de er ujevne. Etter dette begynner jeg på øyeskyggen. Jeg bruker alltid lyse bruntoner til hverdags. Hvis det er til en finere anledning bruker jeg mørkere farger, og gjerne litt glitter.
 • Så legger jeg fondation med en beautyblender. Om det er behov for litt concealer på enkelte områder, bruker jeg dette. Deretter påfører jeg pudder og solpudder.
 • Hvis jeg vil ha litt glød, tar jeg på highlighter på kinnbeina og rett over leppen, også fortsetter jeg med øyesminken. Igjen - det kommer an på anledningen, om jeg skal bruke eyeliner eller ikke, løsvipper eller bare mascara.

 • Så avslutter jeg med en leppestift. I hverdagen bruker jeg lysere, matte leppestifter for å få en mer naturlig look. Til finere anledninger tar jeg gjerne på en mørkere leppestift. Mørke, matte farger synes jeg passer til en røffere look, og hvis jeg vil ha mere glød foretrekker jeg en gloss.

Foto: Iselin Jamne

 

Vil du samarbeide med meg? Kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg på Instagram, og gjerne lik og del Facebooksiden min :)

  250 Hits
250 Hits

Mine beste skjønnhetstips!

IMG_3778-2

I hverdagen hender det at man mangler noe når man trenger det akkurat her og nå, eller at man har rutiner som kanskje kunne trengt en endring. Kanskje det du gjør hver dag trenger en liten vri? Jeg bruker selv mange av disse tipsene, og synes de er helt geniale! 

Ved tipsene under, håper jeg det kommer til nytte for deg, og at du liker dem.


 • Vask sminkekoster minst en gang i uken for å forebygge at bakterier og gamle sminkerester ikke trenger seg inn i huden din.
 • For å få ekstra bøy på vippene dine, kan du varme vippetangen med hårføner i noen sekunder, før du påfører mascara. Pass på at vippetangen ikke er for varm slik at du ikke brenner deg.
 • Har du en oppbrukt mascara? Da kan du vaske av mascararester og bruke børsten som øyenbrynskost.
 • Hvis du bruker løsvipper, og har brukt det samme paret lenge, kan du fornye dem ved å legge løsvippene i såpevann, og la dem tørke over natten. Ren og pen!
 • Er du tom for neglelakkfjerner når du skulle ha fjernet restene fra lakken på neglen? Påfør en blank topplakk på neglene, vent i 5 sekunder og fjern alt med en bomullsdott.
 • For å få leppestiften matt, kan du pudre leppene dine.
 • Start dagen ved å skylle ansiktet med kaldt vann for å føle deg fresh.
 • Bruk en god rens til ansiktet morgen og kveld. I løpet av natten, og en hel dag utsettes ansiktet for mye forurensning. Rensen fjerner talg, smuss, sminkerester og forurensning, gjør huden ren og klar for å ta i mot andre produkter.
 • Er sminkebagen din skitten og full av gammel sminke, kan du pusse den med tannkrem. Bruk en våtserviett for å fjerne tannkremen, og rens bagen med såpe og vann. Så god som ny!
 • Det er ikke alltid lett å påføre leppestift uten å komme utfor leppekanten. Bruk en Q-tips til å legge mellom leppene. Da unngår du unødvendig søl.
 • Krøller du håret om kvelden, men vil ikke ødelegge krøllene til dagen etterpå? Sov med silkelaken på hodeputen din.
 • Kurer håret ditt en gang i uken for at det skal bli sunt og sterkt.
 • Husk å drikk mye vann. Du blir mer opplagt, det er bra for huden og du klarer å prestere bedre.
 • Den beste livsforsikringen er å trene! Humøret ditt endres, hverdagen blir lettere, huden din gløder, og smilet er på plass.
 • Smil - du er vakker! Det er det beste skjønnhetstipset jeg kan komme med.

Foto: Iselin Jamne

 

Følg meg på Instagram, og lik og del Facebook siden min :)

 

Jeg er på utkikk etter samarbeidspartnere, så hvis dette høres interessant ut kan du kontakte meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

  239 Hits
239 Hits

Her bor jeg

IMG_3526

Som dere sikkert vet så er Bergen kjent som "regnbyen" Det regner hele året! Jeg bor ute på Sotra, som ligger ca 20 minutter fra Bergen. Dette er Norges største øy som har tre kommuner som skal slå seg sammen til en. Noen tror kanskje at det regner like mye på Sotra som i Bergen, men fakta er at det er flere solskinnsdager ute på Sotra. Fantastisk! I dag har det vært full storm, så jeg tenkte at en fotoshoot hadde vært spennende. Det var ganske kaldt, helt nedi to grader med kraftige vindkast som gjorde at det føltes enda kaldere. Den sterke vinden kommer rett fra havet, og siden Sotra ligger med Nordsjøen som nærmeste nabo, er det jo klart at det blåser mer her ute enn i Bergen.

Landskapet på Sotra er ganske spesielt. I 2006 var det en stor skogbrann som brant ned rundt 20 kvadratkilometer og mange hus måtte evakuere. Naturen bruker lang tid på å vokse ut igjen etter en skogbrann, men etter en slik hendelse får naturen en ny sjanse på å spire ut igjen. Det er tørt på Sotra, med mye skog og lyng. Før i tiden kunne man se over til Bergen by fra enkelte deler av øyen, men det kan man ikke den dag i dag pga all skogen som ble plantet som le for vinden. Mange sier at å bo på Sotra er som å bo på landet, da det finnes rester fra gårder som har vært i bruk fra gammelt av. Her finns også mye fjell, men ikke syv fjell som i Bergen. Det høyeste fjellet rekker hele 341 moh. Det er det selvsagt mye sjø her, med utallige holmer, berg og skjær. Sotra har mye å by på, spektakulær utsikt over sjø og vill natur, rolige båtturer innaskjærs, eller fiske ytterskjærs med store bølger og åpent hav.

Hvis du tenker over det så beskriver de tre kommunenavnene omgivelsene på Sotra. Fjell kommune er den kommunen med flest fjell, Øygarden kommune har historie av gjengrodde gårder fra gamledager, og Sund kommune beskriver kysten. Det sies at ytterst på Sotra snakker måkene engelsk.

Som dere ser, så blåser det mye her ute.

Foto: Iselin Jamne

 

 

Følg meg på Instagram for å holde deg oppdatert på bilder jeg publiserer utenom bloggen, og lik gjerne Facebooksiden min.

 

Kontakt meg på mail hvis du være min samarbeidspartner: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  476 Hits
476 Hits

Jeg kan endelig si det!

IMG_3417forsidebilde

Nå kan jeg kan endelig si det til dere: godt nyttår alle sammen, og velkommen 2019! Håper alle har hatt en fin jul og fått en god start på året. I juleferien har jeg vært hjemme og kost meg med familien min, spist god mat og tatt livet helt med ro. På nyttårsaften fikk vi mange julebukker på døren som sang fine julesanger, og de fikk selvfølgelig noe godt med seg. Seinere spiste jeg julemat med familien min, før jeg feiret kvelden videre med gode venner.

Nå er jobb og skole fullt igang for mange etter en avslappende juleferie, og noen starter sine nyttårsforsetter. Nytt år, nye muligheter! Har du noen nyttårsforsetter? Kanskje du vil finne deg en hobby, være flinkere til å drikke vann, eller bare nyte livet? Uansett hva det er kommer du til å klare det!

Jeg er klar for dette året, og er spent på hva 2019 bringer.

 

 

Foto: Iselin Jamne

Følg meg gjerne på Instagram: @theajamne, og lik Facebooksiden min: Thea Jamne

Jeg ønsker samarbeidspartnere, så hvis dette høres interessant ut, kontakt meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  593 Hits
593 Hits
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på