fbpx

Hvordan jeg fikk Miss Universe håret

UNI2019_01405

Hei fine dere! Nå er jeg akkurat kommet hjem fra min livs største opplevelse Miss Universe. Jeg har hatt det så gøy og gleder meg til å dele historien min med dere.

Mange av dere har spurt meg om hvordan jeg fikk så fint hår til finalen, og jeg blir så glad for de fine kommentarene deres. Dere er fantastiske!foto: Alex Mertz

Nå har jeg testet ut Hairtalk extensions i en måned og jeg er overaskende fornøyd med kvaliteten. Etter tidligere skrekkhistorier med misser hvor extensionsene faller av rett før finalen, var håret mitt i trygge hender hos A- salong før avreise. 

Under Miss universe har håret mitt blitt stylet flere ganger om dagen og noen ganger opp til tre stylister på en gang. Håret har blitt revet rundt i alle kanter, likevel holdt tape extensionsene. Håret ser i dag like fint ut og ingen fester har falt av! Det er helt utrolig. Hvorfor jeg sier det er utrolig er fordi håret virkelig har blitt satt på prøve på Miss Universe og må si det bestod. Det tar rundt en timer og sette på festene, så klippes håret til. Jeg gikk til flinkeste Line på A-salong Sørlandssenteret. Her fikk jeg stript håret først. Jeg har lenge gått til forskjellige frisører som fører til at håret mitt var flekkete, så det var godt å legge ansvaret i profesjonelle hender og endelig få en fin og jevn farge på hele håret.  Deretter ble jeg satt i en god massasje stol! Hvor digg er ikke det etter en lang og slitsom dag og så full spa feeling med massasjestol og massasje i hode? Hvis det er noe man skal se etter når man går til frisørsalong er det massasjestol, haha. 

Etter en god hodebunns -og ryggmassasje, var påsetting av extensions. Jeg brukte fargen nr25, som frisøren farget med colour plus silver dråper, for at fargen skulle passe perfekt. Frisørene er dyktige å hjelper deg med hvor mye gram extentions man trenger og hvilken farge. 

foto: Tobias Rysstad

Håret blander seg perfekt inn i håret og gir ekstremt naturlig resultat. Jeg kan verken se eller kjenne at jeg har på håret, annet enn at de er lengre enn jeg er vant med. 

Det som gjør Hairtalk helt unikt i tillegg til at håret er en av den beste kvaliteten, er den unike løsningen rundt festesystemet. Håret ivaretar brukerens eget hår og sørger for optimal beskyttelse og minimal slitasje. Hairtalk varer i rundt 1 år, alt avhengig av hvordan man behandler dem. Om man er flink med å bruke riktige produkter som følger med som Hairtalk og fletter det om natten, kan det vare lengre. Extentioene bør heises opp etter 6-8 uker. Det er fordi håret gror og da kommer festene lengre ned. Nå skal jeg nyte å ha langt hår i hele 4 uker til, så blir det nok og sette de på med en gang igjen.foto: Tobias Rysstad

Om du har lyst til å prøve ut Hairtalk extenetions eller ønsker og freshe opp håret i jula, kan du kontakte A-salong på tlf. 959 60 600 eller ta turen innom Sørlandssenteret. A-salong finner du i 2.etasje. Du kan også bestille direkte frisørtime fra deres hjemmeside ved å trykke HER. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har vært mer fornøyd med en frisørsalong!

Det er jo også en veldig fin julegave med et gavekort på ny klipp eller hårprodukter, til dere som er som meg og enda ikke har kjøpt en eneste julegave. foto: Tobias Rysstad

Hva synes du om Miss Universe håret? Gjerne legg igjen en kommentar om hva du synes.

Ha en fin kveld videre!

Gjerne følg meg på instagram: helene_abildsnes

Eller min facebookside: https://www.facebook.com/Helene-Abildsnes-Veien-til-Miss-Norway-2018-171002526786394/ For og følge meg underveis i konkurransen :)
 
Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 
Foto coverbilde- Patrick Prather

 

Travle uker..
Den siste tiden
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på