fbpx

Vlog - Hvordan jeg fikset håret før Miss Universe

asalon_20200120-193910_1
Hei fine dere! Håper det går bra med dere. Nå er det fullt i gang med ny runde med Miss Norway og jeg er superspent på alle deltakernes vegne. Gleder meg til å møte alle sammen. Hvis du har lyst til å være med i årets konkurranse kan du melde deg på hjemmesiden missnorway.org.
 
Før jeg reiste til Miss Universe tok jeg med meg kameraet inntil frisøralongen A-Salong, for å vise dere hvordan jeg fikset håret. Jeg har også filmet hvordan håret ser ut etter at jeg har hatt det på i 6 uker, uten at jeg styler håret, for å vise hvordan extesioene til Hairtalk ser ut naturlig i håret. Håper dere liker videoen!
 
 
Forrige uke tok jeg av extensioene etter 7 uker. Jeg turte ikke ta av tape extensioene hjemme, så jeg gikk til A-salong og tok dem av der. Jeg ble overraskende fornøyd med at ingenting av mitt hår falt av under prosessen. Det kan jo hende at noe hår faller av, men normalt sett skal det ikke falle av hår. ​(fikk høre det på salongen).Det brukes en spesiell spray som gjør at tape exstenstioene faller lett av.
 
 
Kort fortalt om Hairtalk
  • Extentioene varer minst 1 år
  • Tape extentioene burde heises hver 6-8 uke
  • Tar rundt 1 time og sette på håret
  • Hairtalk produktene er spesielt utviklet til extensions, men kan selvfølgelig brukes på vanlig hår også
 
 
Hvis du har lyst til å forlenge, ha mer volum, gi håret mer hold, eller en skånsom fargeforandring, kan du kontakte A-salong på tlf. 959 60 600 eller ta turen innom Sørlandssenteret. A-salong finner du i 2.etasje. Du kan også bestille direkte frisørtime fra deres hjemmeside ved å trykke HER.
 
Ha en fin dag videre!
Mvh Helene Abildsnes
 
Fotograf: Tobias Rysstad
Dyr
Frivillig i home start
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på