fbpx

Både norsk, svensk og fransk!

Bonjour, Hei, hej, !

Jeg vil gjerne dele litt om hvem jeg er, for det er mer ved meg enn å være deltager i årets Miss Norway.

Som jeg allerede har uttrykt, så er jeg en kunstnerisk person. Jeg driver daglig med teater, jeg maler og tegner som hobby, jeg er selvlært i piano og  jeg har sunget opera og jazz siden jeg var 8 år. Jeg skulle gjerne sagt at dette er en gudegave, men jeg takke mine gener for dette. Min mamma er operasanger, og fra henne har jeg fått et godt sett med stemmebånd, som det ikke var nok, var også min tipp-oldemor (på morssiden) sanger på operaen i Paris. Teatergleden kommer også fra min fantastiske mamma, mens rytmen kommer fra min pappa. Han er nemlig født og oppvokst i en landsby i Kamerun.

Meg i Frankrike, der jeg ar mye slekt<3

Tegne- og malegleden kommer fra begge sider av familien, med både en svensk kunstmaler, som oldemor, og en far som hobbytegner både hus og kulltegninger. Alle disse kunnskapene jeg har fått takker jeg generasjoner med norske, svenske og franske aner!

For meg er familie super viktig, og jeg driver med hobby-slektsforsking ved å lese familiebøker og brev på fransk, engelsk, svensk og norsk. Etter min mening, er det viktig å huske på, hvor man kommer fra, jeg har min slekt å takke for så mye! 

Ha en god helg!

- Rebecca<3

 

10 ting du ikke visste om meg
Å være fri, er en menneskerettighet!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på