fbpx

Hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway 2018

Hei og velkommen til min blogg her på missnorway.org. Endelig var det min tur og begynne med bloggingen. Det første innlegget mitt her på bloggen tenkte jeg at dere kunne bli litt bedre kjent med meg siden det er mange der ute som ikke vet hvem jeg er og så skal jeg fortelle hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway 2018.

 

Mitt navn er Sandra Afriyie Tito, jeg er 19 år gammel jente fra Bodø men er opprinnelig fra Ghana. Jeg jobber på butikken TGR som befinner seg på City Nord som er et kjøpesenter her oppe i Nord. Jeg jobber også som vikar i barnehage og av og til så er jeg servitør på Scandic Havet. Jeg studerte studiespesialisering ved Bodø videregående skole og var avgangselev høsten 2017.


Fotograf : Arvid Larsen

Tidligere aktiviteter/idretter så jeg har gått på er fotball fra førsteklassen og til slutten av syvende så sluttet jeg for å begynne på ekstremsporten Cheerleading i 2012. Cheerleading har vært en herlig sport og jeg har fått mange venner der som jeg fortsatt har kontakt med selvom jeg har sluttet på sporten, men jeg vurdere å starte opp igjen snart om det er mulig. Jeg sluttet på cheerleading fordi jeg fikk en skade og knekte ankelen min i 2015, har selvfølgelig blitt bedre nå med ankelen. Men savner sporten veldig. I 2013 og 2015 så deltok laget mitt på Norgesmesterskapet i cheerleading og da vant vi GULL!

 

Til slutt så vil jeg fortelle dere hvorfor akkurat jeg ville melde meg på Miss Norway 2018. Grunnen for det er at jeg har lenge følgt med på skjønnhetskonkurranser som foregår i USA og har hatt interessert for det. Dette har også vært en drøm jeg lenge har tenkt på som kanskje ikke så mange visste om.

 

Hvis det er noe du lurer på eller er interessert i en sponsoravtale med meg kan du bare ta kontakt via Facebook:KLIKK HER . Du kan også kontakte meg på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

- Sandra Afriyie Tito

 

 

Get to know me!
3 Tips for deg som deltar i Miss Norway 2018!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på