fbpx

3 Tips for deg som deltar i Miss Norway 2018!

(Foto: Per Martin Grambo)

Hei igjen allesammen! Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg blogget på Miss Norway - sidene. Nå begynner det virkelig å nærme seg avreise til Kina, og jeg blir mer og mer spent for hver dag. Det er rart å tenke på at lille meg skal reise til en så stor og hard konkurranse. Det som gjør at Miss World skiller seg ut er alle de små konkurransene som flere velger å deltar på. Det er også utrolig mye som skal leveres inn, anntrekk som skal kjøpes og posting av bilder på sosiale medier. Flere ganger har jeg følt meg helt lost og redd for hvordan dette skal gå, men nå har jeg det meste på plass og klar for å reise. Etter tøffer perioder med forberedelser, ser jeg også nå hva fra Norge bør gjøre neste gang for at vi kanskje skal få en topp plassering. Dette vil jeg veldig gjerne hjelpe den neste Miss World Norway med for at vi skal sette Norge på misse kartet. 

Under oppholdet i Miss World er jeg nødt til å legge ut et bilde hver dag på alle mine sosiale medier, så dere vil hele tiden være oppdatert på hvordan jeg ligger ann. Konkurransen er beinhard, men jeg vil gjøre mitt beste for å komme på top 20 eller 40.

I går kom promovideon til Miss World, og jeg skal innrømme at det kom noen tårer første gang jeg så den. Det er en så annerledes konkurranse som jeg tror passer meg veldig godt. For noen år tilbake trodde jeg aldri dette skulle skje meg, det er helt uvirkelig..

Dere kan følge med på instagrammen min som er : Celineherregarden

Facebook siden min : Miss World Norway 2017 

Miss World : Miss World Norway 

 

Jeg tenkte jeg skulle bruke anledningen til å gi dere nye deltagere noen tips som alltid hjalp meg under fjorårets konkurranse.

 

Alltid ha troa på deg selv

Hver eneste dag sa jeg til meg selv at jeg kom til å klare dette, og at alt vil ordne seg med tid. En av mine bedre egenskaper er vel at jeg aldri gir opp det jeg vil, og når jeg har bestemt meg for noe så gir jeg meg ikke før jeg har det på plass. Du som deltager kommer til å føle flere ganger at andre er bedre enn deg på et eller flere områder, og det er helt greit. Du må aldri sammenligne deg med noen andre fordi du er du og du skal gjøre ditt beste for å kapre en av topp - plasseringene. 

(Foto: Kjell Rødhammer)

 

VÆR KREATIV!

Fra første stund var jeg helt klar med meg selv på at dette skulle jeg få til, men jeg møtte mye motstand og utfordringer. I starten var jeg allerede i god kontakt med pressen her i Drammen, men etterhvert ville ikke dette være bra nok. Jeg gravde frem gammel familiehistorie fra Midt Norge og kom i kontakt med aviser fra telemark for å få de ekstra pressepoengene. Jeg reiste også mye rundt i Norge med kjoledesigneren min, for å få med pressen rundt i landet. Tilsammen landet jeg rundt 40 presseoppslag og føler at jeg virkelig fikk spredd det gode budskap om Miss Norway til flere deler av Norge. 

Så hvis du noen gang føler at du ikke kommer deg noen sted og at du trenger litt ekstra inspirasjon, så send meg gjerne en melding så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan. Jeg er også helt sikker på at dere kan kontakte både Kaja og Vilde også, hvis dere trenger hjelp til noe.

 

(Foto: Silje Markussen Dale)

Finn din hjertesak

Veldedig arbeid er viktig i skjønnhetskonkurranser, og det er lurt å finne noe man trives å jobbe med. Jeg har alltid vært opptatt av andre mennesker så derfor ble jeg frivillig i Røde Kors. I starten var jeg utrolig usikker på dette feltet, men det viste seg å være noe av det mest spennende og givende jeg har vært med på. Jeg ble også mobbet på ungdomsskolen og jobbet mye med dette for å vise at man komme langt - selv etter en tøff periode. Om det er dyr's rettigheter, mobbing, barn o.l, så er det lurt å jobbe med noe man virkelig står for. 

Det er også utrolig viktig å komme fort i gang med sponsorjakten. Jeg var litt treg på det og satset mer på presse, men Kaja og Vilde var helt RÅ på å skaffe samarbeidspartnere. Disse tre tipsene funket hvertfall veldig godt for meg igjennom hele perioden, og jeg håper noe av det kan hjelpe dere også. Uansett hva det gjelder, så vil jeg alltid være tilgjengelig for de nye deltagere hvis det er noe. Stå på og aldri gi opp!

Nå må jeg fortsette med Miss World forbredelsene, og jeg skal prøve å blogge litt når jeg er der nede. Ellers så er det bare å følge med, stemme og heie på Norge!

 

 

- Celine Herregården, Miss World Norway 2017

 

 

 

 

Hvorfor jeg meldte meg på Miss Norway 2018
London Calling
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på