Kom i avisen! Men ble det her riktig skrevet?

Screenshot_20171008-14192_20171008-132028_1

 

Hei dere!

I dag har jeg kommet i avisen! Jeg kan ikke si at alt som står her er 100% sant! Det skulle selvfølgelig stått at målet er å bli Miss Norway! Jeg fortalte dem bare hva som skjer videre om man vinner Miss Norway! Men dem er unnskyldt på akkurat det der, det kunne vært værre liksom!

Jeg har også vært litt for rask til å svare på forskjellige ting, som jeg gjerne ville tatt tilbake og forandret på men sånne ting lære man jo av? Dette intervjuet var altså på fredagen rett før jeg skulle på ett kurs for å lære om sånne ting som det her!

Det jeg kunne gjort! Var å ta dette intervjue veldig forsiktig, kanskje tenkt meg mye mere om før jeg sa noe som helst, for om man sier en liten feil så kan alt bli missfårstått og sett som noe helt annet enn man forventet.

Så høres jeg veldig sånn selvsikker ut på disse titlene her, Greit man kan prøve å være selvsikker og vise at man virkelig vil dette! Og håper jo på at folk skjønner det jeg skriver her er på en god og positiv måte! Og ikke en som tror hun er noe.

Men det er jo alltids noe man vil rette på, man kan jo ikke forvente at alt blir perfekt eller alt skal bli det man vil det skal bli.

Men uansett så vil jeg bare si at det å være med på denne opplevelsen og bli med videre av Miss Norway er jo bare helt utrolig!

  

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Tøffe forberedelser til Miss World
Jeg elsker jobben min
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på