fbpx

Hvorfor meldte jeg meg på Miss Norway?

Dette er det en del som lurer på. Hvorfor meg? Jeg er veldig åpen om min psykisk helse fordi jeg vil spre ordet videre til andre. Jeg hadde en peridoe i livet mitt der jeg slet mye å komme meg ut, fordi diagnosen gjorde det vanskelig. Etter å ha fjernet giftige folk fra livet mitt kjenner jeg på en lettelse. Jeg føler meg mer fri, optimistisk og jeg er omringet av en mer positiv energi. 

Siden jeg var liten har jeg alltid lyst til å bli modell, men kravene er å være ganske høy og der lå problemet. Så jeg får aldri oppleve å være en catwalk modell, men så så jeg at det ikke var noen krav her i Miss Norway på høyde. Dette er en stor mulighet for oss som alltid har hatt en drøm om å gå på en scene og være modell. Jeg har trua på at alle kvinnelige kropper en gang kan få muligheten til å gå på catwalken. Alle har forskjellige former, og alle er unike på hver sin måte. Er ikke det bare helt nydelig at alle ikke er like? 

Jeg vil komme meg ut av komfortsonen min, og vise hva jeg er god for. Jeg elsker å stå bak kamera, og bare være i rampelyset. I morgen skal Andrea Syversen fotografere meg og jeg gleder meg like mye hver gang. Vi samarbeider så bra sammen, og det er også viktig når man skal stå bak kameraet, at du og fotograf samarbeider. 

 

Jentekveld i Oslo!
Rosa måned
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på