fbpx

I dag var jeg på direkte på NRK P1 Buskerud Radio med Caroline Bækkelund Haugen.

(venstre: foto av Watsana Øen, Høyre foto av Caroline Bækkelund Haugen)

(

(Høyre: foto av Elisabeth Tøtte Hansen)

Jeg er veldig takknemlig for at jeg kunne delta på direktesendtradio på NRK Buskerud, lokalisert i Drammen. Det startet først med en telefonsamtale fra NRK hvor jeg fikk snakket med en journalist. Vi diskuterte først om vi skulle arrangere et møte hos mamma og pappa. Til slutt ble vi enig om å introdusere meg på radio. Det var meget gøy. Jeg er svært fornøyd med erfaringen fra min første radioopptreden.

Jeg landet i Oslo klokken 23:30 fredag natt. Flytoget ankom Drammen klokken 00:47 og turen fortsatte med taxi hjem til Solbergelva. Planen for i dag var photoshoot hos Tina Bergensen Fotostudio. En veldig profesjonell og dyktig fotograf. Det tok kun 2 timer for å ta 750 bilder. Den vanskeligste delen var å velge ut det beste bildet.

Ved lunsjtid fikk jeg litt tid til å puste og tok en liten nap før jeg fortsatte til Drammen. Vi hadde avtalt oppmøte klokken 16:15, men jeg og mamma møtte opp kl. 16:00. Carolina Bækkelund Hauge var programleder og intervjuet meg. Det var en ekstremt behagelig følelse og en opplevelse for livet. Det gikk fort når man først står der. Spørsmålene og svarene var konkrete, men utfyllende. Tusen hjertelig takk for oppmerksomhet jeg har fått så langt. Jeg elsker dere alle sammen.

 

Med vennlig hilsen

Eirin Grinde Tunheim

Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg på facebook:https://www.facebook.com/eirintunheimveientilmissnorway2019/

Følg meg på instagram: https://www.instagram.com/eirin_tunheim/

 

 

The family is one of nature’s masterpieces.
Domestic Violence: my story
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Nina Bye på lørdag 23. februar 2019 05:08

Bra jobba ?❤️

1
Bra jobba ?❤️
Eirin Grinde Tunheim på lørdag 23. februar 2019 18:29

Tusen takk

0
Tusen takk :D
Administrasjonen på lørdag 23. februar 2019 14:06

Så utrolig morro Eirin!

1
Så utrolig morro Eirin!:D
Eirin Grinde Tunheim på lørdag 23. februar 2019 18:30

Tusen takk

0
Tusen takk :D
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på