fbpx

I morgen er den store dagen!


Hei alle sammen!


Straks skal alle finalistene møtes for gjennomgang av finalen! I morgen er jo den store dagen vi alle har ventet på, selveste finalen i Miss Norway 2023 <3

Det har vært en veldig spennende reise, og jeg kan nesten ikke tro at det hele skjer i morgen. Jeg er så stolt over alt de flotte finalistene har fått til på veien. 

I dag skal vi gå igjennom showet som vises i morgen, og jeg gleder meg skikkelig til å se de andre finalistene igjen! Det blir også veldig gøy å se lokalet satt i stand, med scene og lys. 

Dagen så langt har gått til finpuss at koreografi, tale også har jeg jo mitt helt på slutten sy-prosjekt hehe! Men alt ser ut til å bli ferdig og klart i tide.

Gleder meg til i morgen!

Smil, Julie 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Et stort takk
Mamluks kortreist mat fra norske produsenter.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på