fbpx

TUSEN TAKK!

 


(Til høyre: Miss Norway 2022 - Ida Anette Hauan. Foto: Jakob Braaten)


TUSEN TAKK!


Jeg er så overveldet og takknemlig for å kunne stå her i dag som vinner av Miss Universe Norway 2023. Dette øyeblikket er virkelig en drøm som går i oppfyllelse, og jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for denne utrolige muligheten.

Først og fremst vil jeg takke mine fantastiske støttespillere – familie, venner, og alle som har stått ved min side gjennom denne reisen. Deres kjærlighet, støtte og tro på meg har vært min største motivasjon, og jeg kunne ikke ha gjort det uten dere.

En stor takk går også til hele teamet bak Miss Universe Norway, de som jobber utrettelig bak kulissene for å gjøre denne konkurransen mulig. Deres dedikasjon og harde arbeid har virkelig gjort denne opplevelsen spesiell, og jeg er stolt av å være en del av dette samfunnet.

Årets finalister - Foto: Jakob Braaten

Jeg vil også rette en hjertelig takk til mine medfinalister. Dere er utrolig talentfulle og inspirerende kvinner, og det har vært en ære å dele denne reisen med dere. Vi har vokst sammen gjennom denne opplevelsen, og jeg ser frem til å fortsette å støtte hverandre i fremtiden.

Min dype takknemlighet går til dommerpanelet for å se potensialet i hver av oss og for å gi meg denne utrolige muligheten. Jeg er ydmyk over å kunne representere Norge på den internasjonale scenen og håper å gjøre dere stolte.

Til slutt vil jeg rette en spesiell takk til fansen og følgerne mine. Deres støtte har vært overveldende, og jeg lover å bruke denne plattformen til å jobbe for positive endringer og inspirere andre til å forfølge sine drømmer.

Sammen med tidligere dronninger og utøver I Miss Earth

Dette er bare begynnelsen på en ny reise, og jeg ser frem til å bruke tiden min som Miss Universe Norway 2023 til å skape positive endringer, løfte viktige spørsmål og representere Norge med stolthet. 

Arbeidet mot Miss Universe 2023 som holdes i El Salvador begynte allerede i dag tidlig, så dette blir en spennende reise fremover!

Tusen takk alle sammen!!

Med kjærlighet og takknemlighet, (smil) Julie

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

1st runner up: Utrolig!
Finaledag og forsiden i Firdaposten
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på