fbpx

Idrett uten alkohol

Heia, i det siste har jeg hatt kontakt med edru livsstil, som jeg ble intervjuet av for en stund siden til deres magasin. Denne gang har jeg blitt ambassadør for "Idrett uten alkohol". Jeg elsker å jogge og stå på langrenn, og pleier ofte å ta en tur for å lufte hodet hvis det har vært en lang dag på skolen. Nå som jeg er ambassadør trener jeg med en spesiell t-skjorte, som indikerer at jeg velger å trene eller se på andre konkurrere uten å drikke alkohol:)

Idrett uten alkohol samarbeider med ulike klubber, idrettslag og arrangører for å skape alkoholfrie soner. Uansett om du er profesjonell idrettsutøver eller mosjonist, kan du bli ambassadør for Idrett uten alkohol<3

Dette tiltaket er for de som selv ønsker å trene uten alkohol, og det er ingen medlemskap. Det skal heller ikke være noe press i form av å endre mening, her kan du selv undersøke om det er noe for deg:) 

Idrett uten alkohol vil si at jeg som ambassadør ikke tar til meg alkohol ved ulike arrangementer som fotballkamp, turneer og andre aktiviteter som du eller andre deltar i. Målet er som sagt å skape trygge omgivelser for barn, familier og deg selv:) 

Forså meg rett, det trenger ikke oppstå ubehagelige episoder med alkohol til stede, men det er en oppfordring til å se på kamper eller trene selv uten å ha alkoholen som et virkemiddel:) 

Les mer om idrett uten alkohol her: http://idrettutenalkohol.no 

Ha en fin dag videre, og om du lurer på noe om dette er det bare å kontakte meg eller Idrett uten alkohol:)

 

Ønsker du å stemme på meg i Miss Norway 2020, kan du sende "MISSU 13" til 1963<3 Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell. En stemme koster 20kr, og det er lov til å stemme flere ganger<3
 

Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/  

 

Utsikt over Karl Johan
Final preparation
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på