fbpx

I'M BACK!

I'M BACK!

Hei. Long time no see!

Nå lurer dere vel på hva som skjer? Er jeg tilbake tro?

Det er først nå jeg føler jeg har landet og fått slappet ordentlig av etter finalen som var i juli. Konkurransen i seg selv stjal alle kreftene mine. Det var godt men samtidig rart og trist å legge Miss Norway vekk et par måneder. I mellomtiden har jeg brukt mye tid med familien min, og koblet helt av. Jeg har fått tilbud om reklameoppdrag og flere fotografer som vil jobbe med meg. Så hva kommer til å skje nå. Jeg har også tenkt en del på hva jeg vil gjøre fremover. Vil jeg ta modelljobbene til et nytt nivå, eller satse på utdanning. Jeg er jo enda ung, så jeg føler ikke jeg haster med noe som helst for øyeblikket. Jeg tar en dag av gangen.

MEN, til det store spørsmålet dere sikkert venter på å få høre svaret på. Ja, det er faktisk sant. Jeg er tilbake. Ikke som deltager, men som en «instruktør» eller kurshjelper. Jeg skal snakke under videokonferansen 4. Desember. Kanskje vi sees, eller høres?

 

Jeg føler meg veldig heldig som får lov til å bli med videre i Miss Norway, bare på en helt annen måte enn hva jeg var vant med. 

VI SNAKKES!

- Bettina Hofsødegård. 

Midnight Run - helping the homeless people in NYC
Litt om meg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på