fbpx

Mitt Miss Norway Eventyr

Mitt Miss Norway Eventyr

Deler av dette innlegget er sponset.

 

Det hele startet med en invitasjon fra Miss Norway i Oktober 2015. Jeg takket fort ja, og nå startet det. Det tok ikke lang tid, og plutselig var jeg i Oslo sammen med en del andre deltagere på et obligatorisk kurs der vi skulle lære å håndtere et "misseliv" og hvordan vi skulle gå frem med konkurransen. Her ble vi lært opp med catwalk av fjorårets vinner Martine Rødseth, hvordan gå frem i pressen, hvordan vi skulle oppføre oss på sosiale medier, skaffe sponsorer og jobbe veldedig. Jeg var og er den eneste som skulle presentere Arendal. Det var jenter fra forskjellige fylker, og så allerede denne dagen at dette kom til å bli en tøff konkurranse. På denne tiden var det rundt 160 deltagere. 

Det tok ikke lange tiden før jeg var hjemme at jeg begynte å lage en strategi om hvordan jeg ville utføre de forskjellige aktivitetene. Jeg laget meg en plan og hoppet ut i det. 
Mitt første presseoppslag kom ut, og jeg fikk kjent på presset. Det var utrolig mange positive tilbakemeldinger som jeg ikke forventet i det hele tatt da svært få visste om min deltagelse i Miss Norway. Jeg var så fornøyd. Dette skulle jeg klare!

Jeg tok kontakt med min fotograf Åge Pettersen som har stilt opp under hele mitt Misseevenyr, og tatt flotte bilder. Det er også obligatorisk å sende inn bilder til Miss Norway av aftenkjole, bikini og hverdagsantrekk. Dette var min aller første photoshoot.

Etter dette ble det en hel del nye presseoppslag i Agderposten. Og jeg valgte å gå ut med min historie fra jeg var yngre og slet med ME (utmattelsesyndrom) og spiseforstyrrelser. Jeg møtte Liv Ekeberg som intervjuet meg, og jeg fortalte om min sykdomsperiode helt uten filter. Jeg fikk enormt mange tilbakemeldinger fra personer som slet med det samme, familier som var frustrerte og ikke visste hva de skulle gjøre, og fra andre som synes det var tøft gjort av meg. Noe jeg er ekstremt glad for i dag, at jeg kunne hjelpe noen som var i samme situasjon som meg. Det var hele baktanken med dette, og heldigvis traff jeg godt.

Så kom min andre photoshoot som ble fotografert av Åge Pettersen på Trommestadtunet.

Det ble også laget en film av hele denne dagen som du kan se HER! Takk til min venninne Frida Kristoffersen som tok seg tid til å filme for meg. Denne filmen valgte jeg også å bruke som presentasjons-film, for den viser sitt sanne meg.

Jeg har også jobbet en del frivillig. For ungdommer, UKM og dyrenes hjelper. Dette er noe som har gitt meg veldig mye, og jeg stortrives med å hjelpe. 
Her er jeg sammen med flotte ungdommer på Corner Hisøy som er i samarbeid med Lions.

Jeg jobbet også på en annen ungdomsklubb, men i hensyn til familie og foreldre tok jeg ikke bilder sammen med dem. Den het Kroa som også er på Hisøy.

Jeg stilte opp som konferansier ved UKM sammen med Martin Nipedal.

På denne dagen ble det også laget en film som du kan se HER!

Sponsor fikk jeg og skaffet meg. Team Trafikkskole som jeg var så heldig å fikk samarbeide med. Tusen takk til dere som har stilt så fint opp for meg. 

 

Jeg var også så heldig å få være på coveret av Det skjer i Arendal som er et gratismagasin. 

Foto tatt av Hugo Lande. Tekst av Inger Elise Nipedal.

Direktesending på Radio Sørlandet har jeg også gjort. 

 

Så var det beautycamp med de 15 flotte finalistene. Denne dagen var helt kanon, og vi hadde det så gøy alle sammen. Vi ble sponset av Voss, Go Fit sportstøy, Renu Advanced og Sabaki som er en resturant. Her kan du se noen bilder fra dagen. 

Dette har vært et fantastisk eventyr til nå. Jeg har lært mye, testet meg mange ganger utenfor min komfortsone og skaffet meg mange flotte nye venninner til tross for at vi er konkurrenter. Mange dører har åpnet seg for meg.

Nå gjenstår finale 30. Juli.

Jeg vil også gjerne takke nettopp deg som har heiet, stemt og fulgt meg på min reise. Jeg er evig takknemlig!

Tusen takk!

- Bettina Hofsødegård.

 

 

 

Reisen min- et eventyrlig kapittel
MIN REISE I MISS NORWAY
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på