I'M BACK!

I'M BACK!

Hei. Long time no see!

Nå lurer dere vel på hva som skjer? Er jeg tilbake tro?

Det er først nå jeg føler jeg har landet og fått slappet ordentlig av etter finalen som var i juli. Konkurransen i seg selv stjal alle kreftene mine. Det var godt men samtidig rart og trist å legge Miss Norway vekk et par måneder. I mellomtiden har jeg brukt mye tid med familien min, og koblet helt av. Jeg har fått tilbud om reklameoppdrag og flere fotografer som vil jobbe med meg. Så hva kommer til å skje nå. Jeg har også tenkt en del på hva jeg vil gjøre fremover. Vil jeg ta modelljobbene til et nytt nivå, eller satse på utdanning. Jeg er jo enda ung, så jeg føler ikke jeg haster med noe som helst for øyeblikket. Jeg tar en dag av gangen.

MEN, til det store spørsmålet dere sikkert venter på å få høre svaret på. Ja, det er faktisk sant. Jeg er tilbake. Ikke som deltager, men som en «instruktør» eller kurshjelper. Jeg skal snakke under videokonferansen 4. Desember. Kanskje vi sees, eller høres?

 

Jeg føler meg veldig heldig som får lov til å bli med videre i Miss Norway, bare på en helt annen måte enn hva jeg var vant med. 

VI SNAKKES!

- Bettina Hofsødegård. 

  1954 Hits
1954 Hits

"Nå er hun klar for missefinale"

"Nå er hun klar for missefinale"

Coverbilde er tatt av Armand Dommer.

Hei til deg!

To dager igjen til min store dag. Hvor har tiden blitt av? For det første hadde jeg faktisk ikke trodd jeg skulle nå så langt. Det har vært en tøff reise for meg og de andre deltagerne, og vi har nok alle sammen fått kjent på konkurranseinstinktet og hvor høyt nivå det har vært. Jeg har hatt det så gøy, og lært så mye nytt.

Ellers kom det et nytt presseoppslag av meg i går i Agderposten. Jeg har jobbet med så mange hyggelig journalister, og da blir det automatisk mye gøyere å stille opp på intervju etter intervju. 
Karoline Nerdalen tok kontakt med meg og ønsket en prat om mine tanker om finalen, og hvordan det skal foregå. 

Angående finaledagen skal jeg prøve å holde dere oppdatert så mye som mulig med bilder og kanskje film. Nå skal bruke tiden min til de siste forberedelsene.

Man kan fortsatt stemme på meg ved å sende "MISSU 3" til 1963 (10kr pr SMS)

- Bettina Hofsødegård. 

  2112 Hits
2112 Hits

Mitt Miss Norway Eventyr

Mitt Miss Norway Eventyr

Deler av dette innlegget er sponset.

 

Det hele startet med en invitasjon fra Miss Norway i Oktober 2015. Jeg takket fort ja, og nå startet det. Det tok ikke lang tid, og plutselig var jeg i Oslo sammen med en del andre deltagere på et obligatorisk kurs der vi skulle lære å håndtere et "misseliv" og hvordan vi skulle gå frem med konkurransen. Her ble vi lært opp med catwalk av fjorårets vinner Martine Rødseth, hvordan gå frem i pressen, hvordan vi skulle oppføre oss på sosiale medier, skaffe sponsorer og jobbe veldedig. Jeg var og er den eneste som skulle presentere Arendal. Det var jenter fra forskjellige fylker, og så allerede denne dagen at dette kom til å bli en tøff konkurranse. På denne tiden var det rundt 160 deltagere. 

Det tok ikke lange tiden før jeg var hjemme at jeg begynte å lage en strategi om hvordan jeg ville utføre de forskjellige aktivitetene. Jeg laget meg en plan og hoppet ut i det. 
Mitt første presseoppslag kom ut, og jeg fikk kjent på presset. Det var utrolig mange positive tilbakemeldinger som jeg ikke forventet i det hele tatt da svært få visste om min deltagelse i Miss Norway. Jeg var så fornøyd. Dette skulle jeg klare!

Jeg tok kontakt med min fotograf Åge Pettersen som har stilt opp under hele mitt Misseevenyr, og tatt flotte bilder. Det er også obligatorisk å sende inn bilder til Miss Norway av aftenkjole, bikini og hverdagsantrekk. Dette var min aller første photoshoot.

Etter dette ble det en hel del nye presseoppslag i Agderposten. Og jeg valgte å gå ut med min historie fra jeg var yngre og slet med ME (utmattelsesyndrom) og spiseforstyrrelser. Jeg møtte Liv Ekeberg som intervjuet meg, og jeg fortalte om min sykdomsperiode helt uten filter. Jeg fikk enormt mange tilbakemeldinger fra personer som slet med det samme, familier som var frustrerte og ikke visste hva de skulle gjøre, og fra andre som synes det var tøft gjort av meg. Noe jeg er ekstremt glad for i dag, at jeg kunne hjelpe noen som var i samme situasjon som meg. Det var hele baktanken med dette, og heldigvis traff jeg godt.

Så kom min andre photoshoot som ble fotografert av Åge Pettersen på Trommestadtunet.

Det ble også laget en film av hele denne dagen som du kan se HER! Takk til min venninne Frida Kristoffersen som tok seg tid til å filme for meg. Denne filmen valgte jeg også å bruke som presentasjons-film, for den viser sitt sanne meg.

Jeg har også jobbet en del frivillig. For ungdommer, UKM og dyrenes hjelper. Dette er noe som har gitt meg veldig mye, og jeg stortrives med å hjelpe. 
Her er jeg sammen med flotte ungdommer på Corner Hisøy som er i samarbeid med Lions.

Jeg jobbet også på en annen ungdomsklubb, men i hensyn til familie og foreldre tok jeg ikke bilder sammen med dem. Den het Kroa som også er på Hisøy.

Jeg stilte opp som konferansier ved UKM sammen med Martin Nipedal.

På denne dagen ble det også laget en film som du kan se HER!

Sponsor fikk jeg og skaffet meg. Team Trafikkskole som jeg var så heldig å fikk samarbeide med. Tusen takk til dere som har stilt så fint opp for meg. 

 

Jeg var også så heldig å få være på coveret av Det skjer i Arendal som er et gratismagasin. 

Foto tatt av Hugo Lande. Tekst av Inger Elise Nipedal.

Direktesending på Radio Sørlandet har jeg også gjort. 

 

Så var det beautycamp med de 15 flotte finalistene. Denne dagen var helt kanon, og vi hadde det så gøy alle sammen. Vi ble sponset av Voss, Go Fit sportstøy, Renu Advanced og Sabaki som er en resturant. Her kan du se noen bilder fra dagen. 

Dette har vært et fantastisk eventyr til nå. Jeg har lært mye, testet meg mange ganger utenfor min komfortsone og skaffet meg mange flotte nye venninner til tross for at vi er konkurrenter. Mange dører har åpnet seg for meg.

Nå gjenstår finale 30. Juli.

Jeg vil også gjerne takke nettopp deg som har heiet, stemt og fulgt meg på min reise. Jeg er evig takknemlig!

Tusen takk!

- Bettina Hofsødegård.

 

 

 

  2124 Hits
2124 Hits

Hårfin og kjoleklar til finalen!

Hårfin og kjoleklar til finalen!

Hei!

Ja, du leste riktig. Kjolen er på plass. Super fin og nydelig. Jeg velger å ikke dele noen bilder av den, da jeg vil holde det hemmelig. Nå nærmer det seg avreise inn til Oslo 30. Juli. 

9 dager igjen? Føles ikke som det var så lenge siden jeg møtte alle jentene for første gang i Januar. Da var vi rundt 25-30 stk i min gruppe, og en i det rommet kom til å stikke av med tittelen og krona. Jeg har slått ut 160 andre jenter, og sikret meg en finaleplass. Det er både nerver og spenning som suser opp i hodet mitt om dagene, men prøver å holde meg rolig!
Jeg er klar, så bring it on!

Ellers har jeg fikset håret mitt klart til den store dagen hos min faste frisør Kathe på Elite frisør. Du får meg alltid til å stråle, takk. 
(Ikke sponset)

I morgen kommer det et langt innlegg om min reise i Miss Norway eventyret fra start til slutt. Jeg kommer til å skrive alle aktiviteter, møter, intervjuer, photoshooter og radio. Mange flotte bilder som du kanskje har sett, og noen som jeg enda ikke har delt med dere.

- Bettina Hofsødegård.

  2752 Hits
2752 Hits

NRK Radio - Sørlandssending!

NRK Radio - Sørlandssending!

Hei!

Jeg har allerede hatt en ukes ferie fra jobb, og er på ferieuke nr 2. Været har ikke vært like hyggelig her i Arendal, men jeg har hvertfall fått samlet kreftene. Til tross for været har jeg vært ute i båt og kost meg selv om. I går var jeg også på premiere til Kaptein Sabeltann show med familien min som er like fantastisk hvert år. 

I går ble jeg også oppringt av en hyggelig dame fra NRK Sørlandet. En smule nervøs gikk jeg inn og satt meg ned. Selv synes jeg det gikk bra, og ble et fint intervju på direktesending i dag rundt kl 14.20.  

Blad ned til det står Miss Norway. Linken til Intervjuet kan du høre her --> NRK Sørlandssending

- Bettina Hofsødegård

"MISSU 3" til 1963 (10kr pr sms)

  1178 Hits
1178 Hits

DET SKJER I ARENDAL!

DET SKJER I ARENDAL!

Alle bilder er tatt av Hugo Lande.

Hei!

Jeg har vært i kontakt med et gratismagasin her i Arendal, og tok noen flotte bilder på Jomfruholmen på Hisøy sammen med fotograf Hugo Lande og Fredrik Brubakken. Dette skjedde for rundt en måned siden, og kom ut i går til ca 19.000 postkasser rundt om i Arendal, og lokale butikker/resturanter. 

Magasinet inneholder alt fra lokale kjente resturanter, butikker og hva som skjer i Arendal året rundt.

Det ble også et intervju der Inger Elise Nipedal laget en fin tekst som handlet om min deltagelse i konkurransen og litt personlig om meg og mitt liv. 

Jeg er strålende fornøyd med mitt første Coverbilde i magasinet Det skjer i Arendal, og veldig glad for at det akkurat ble i min hjemby Arendal. 

Jeg anbefaler alle å ta en tur ned til Sørlandets vakreste perle. Det er her det skjer!

 

Foto: Hugo Lande.

Tekst: Inger Elise Nipedal.

Med slike prosjekter koser jeg meg mest og det vises på resulatene. Dyktige mennesker å jobbe med.

Husk å stemme på meg ved å sende "MISSU 3" til 1963 (10kr pr sms)

Tusen takk!

- Bettina Hofsødegård.

  1533 Hits
1533 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på