fbpx

Intervju med utenlandsk presse

Hei dere!

 

For en stund tilbake hadde jeg et intervju med en utenlandsk avis. og selv om man ikke får poeng for utenlandsk presse ønsker jeg gjerne å dele intervjuet med dere allikevel. Utrolig morsomt å kunne svare på spørsmål som blir litt annerledes enn det norske aviser spør om. Og man får en god del flere spørsmål. Intervjuet ble ganske langt, og jeg håper du kan tenke deg å lese det. Legger ved link nederst i dette innlegget. MEN, la oss være ærlige, å ha et intervju på engelsk er så sykt mye vanskeligere! Det å skulle ordlegge seg på den måten man ønsker og få frem det man mener. Men man lærer mens man går. Selve intervjuet handler om hvordan man har lært gjennom missekonkurranser og en del om mine tidligere konkurranser. Det står også skrevet litt om historien rundt missekonkurranser generelt.

 

Håper dere vil ta en titt, så snakkes vi i neste innlegg. Så blir det en del blogging fremover, noe jeg ser veldig frem til. Har veldig mye jeg ønsker å dele med dere om både reisen i Miss Norway og hva som skjer i livet generelt. 

 

https://conandaily.com/2021/03/17/is-nora-emilie-nakken-the-next-mona-grudt/?fbclid=IwAR2FhNCjAsCz0MKi-myH3btOtF3GHanZ1fnFQBsjZSBal3rk5dU285Y4jFY

 

Klem fra Nora Emilie

 

Om du forresten ønsker å være med på reisen sammen med meg i Miss Norway, så gjerne ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. <3 

På trykk i en bok
Tilbake til hverdagen - jeg har fått studieplass!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på