Introduksjon av meg selv

74704998_148697433058366_7976904974911124579_n1

♥ Hei du! 
Siden jeg bestemte å melde meg på Miss Norway 2020, må jeg følge regler og råd fra Miss Norway sin side, og derfor finner du nede min introduksjon av Sonja Sargu - meg. 

Jeg liker sammenhenger og er ikke glad i å vente på at noe skal skje. Derfor er jeg med på Miss Norway. Sammenheng er at året jeg deltar i denne konkurransen  er 2020, og jeg blir 18 tre  dager før Miss Norway starter :)
Mange sier at jeg er heldig. Og det er jeg. Vinner i dette livet mye, vettu. Sminkejulekalender, fruktkurv, flaks, høyttaler osv. Nå er jeg med i denne konkurransen. "Unna vei, her kommer jeg!" ville jeg si i barndommen. 
Jeg går på Hadeland videregående skole, har mange venner fra alle sju kontinenter, jobber på Normal og elsker å danse og drive med yoga. 
På fritiden leser jeg bøker, er sammen med venner, deltar som frivillig i ulike arrangementer og går på museum, og selvfølgelig på tur, Norge er jo skapt for å ikke sitte på ræva( så-å vakker natur er det her på Hadeland! Hadeland - et distrikt i den sørlige enden av Randsfjorden i Oppland fylke) 
Jeg ønsker å delta i Miss Norway fordi jeg koser meg på scene, er glad i å være der liksom. "The greatest actress", ahahahah )))) osgå forandre livet mitt, få nye venner og bygge nettverk, utvikle meg personlig, tjene penger og jobbe på meg selv etterhvert. Jeg er en jente med store drømmer. 
Hvis vi har noe felles, følg med da du :D
"Dadudadudadu" fikk lyst å rappe det nesten + jeg er kreativ (i å bli mer kreativ hjelp meg en bok som heter "Bli lys" av Stig Hjerkinn Haug") 
Anbefaler den på min sterkeste, les den du da også! 
"Dudadudaduda"
Ha det bra!

Takk for meg! 


Gode venner!
No more cold Turkey
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på