fbpx

I kveld er selveste kvelden!

IMG_66711-2019-23-03-29

God søndag alle!

Beklager jeg ikke har oppdatert bloggen på en stund nå. Men det er full rulle nå i desember. Denne uken har jeg blant annet vært i Oslo flere ganger for å hente og levere julegaver, møtt familie og handle inn det siste før jul. Nå er det bare 1 uke til vi tar juleferie her i huset. Så vil jo si det er siste innspurt.

 En annen ting jeg har drevet på med den siste tiden er å få orden på klesrommet. Jeg er egentlig et ordensmennesker. Men leiligheten vi flyttet inn i Mars hadde ingen klesplass eller oppbevaring. Så noen dager siden bestemte jeg meg for å kjøpe flere reoler, og få orden på klær/sko.

 Det å ha det ryddig og fint rundt meg spiller en stor rolle i hvordan jeg har det hjemme. Jeg føler meg mye mere avslappet og glad nå som jeg vet at roterommet et fikset. Tenker å organisere resten av leiligheten nå neste uke, og få julevasken overstått.

 

 Her kommer noen tips til hvordan å organisere klær slik jeg har gjort det.

 1. Egen reol/hylle til sko -
  Så jeg har valgt å kjøpe en ganske høy reol til å ha skoene mine på. Det går også an å kjøpe en bokhylle av noe slag:) Jeg valgte å gjøre dette siden skoene er juvelene i min garderobe og de gir meg glede. Men man kan jo også gjøre dette med vesker for eksempel om det er din greie👍🏻 
 2. Farger - 
  Så personlig er jeg ikke spesielt glad i å ha klær i skuffer. Jeg foretrekker å ha de synlig på et stativ, der jeg har oversikt over hva jeg har. Så jeg pleier å sortere klærne etter farge. Slik er det lettere for meg å finne riktig plagg.

 3. Dette tipset er relatert til punkt 2 - 
  Når man har sortert plaggene sine etter farge er det mye lettere å se hvilke farge man har mest av. På denne måten vet jeg har jeg har mye mere sort en rødt og jeg blir obs på fargevalg neste gang jeg handler klær. Jeg er veldig bevist på å kun kjøpe plagg jeg vet jeg blir å bruke mye.

 4. Sjekk Finn og kjøp/salg sider - 
  Før jeg valgte å kjøpe noe møbler til klesrommet så sjekket jeg på kjøp/salg sider etter noe som kunne brukes. Og kun det jeg ikke klarte å få tak i brukt, valgte jeg å kjøpe i butikk. Det er både smart, økonomisk og miljøbevisst.

Mange av dere har sikkert gjort det på liknende måte og kjenner til disse metodene, men hvis ikke så håper jeg at dere fikk litt nye ideer. Nå skal jeg ta en tur på gymmen og gjøre meg ferdig med småting hjemme.
Sent i kveld braker det løs med finalen i Miss Universe 2019, og jeg gleder meg veldig mye til å se jentene opptre. Jeg så selvfølgelig også på preliminary som var på fredag. Jeg er veldig imponert over regjerende Miss Norway Helene Abildsnes! Ikke bare er hun smart og vakker, men hun var så grasiøs i catwalken sin. Og hun rocket både bikini, nasjonal kostyme og evening gown! Jeg har virkelig troen på Helene, og hadde vært så gøy å endelig få en norsk Miss Universe igjen! Blir en lang natt, men utrolig spennende.

-Isabel

 Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor så kontakt meg gjerne på Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

 

Kult å skille seg ut!
Gode venner!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på